Channing Tatum
Versace/Promo //

Channing Tatum

U temi sporta i duhu Olimpijskih igara, Channing Tatum u novoj kampanji za Versace utjelovljuje snagu i gracioznost streličarstva. Tatum i Versace imaju dugu vezu, a Donatella Versace ga je nekoliko puta prozvala jednim od njenih omiljenih glumaca. Redovno ga vidimo u prvim redovima na raznim Versace revijama, pa tako ova nova suradnja nije nimalo iznenađujuća. Kao i obično, lica za Versace su uvijek popkulturalno relevantni glumci i pjevači, a prije par mjeseci je novim licem postao i Cillian Murphy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Versace (@versace)

Tatum, osim što po novom predstavlja lice Versace muške mode, je glavni protagonist za njihov novi parfem Eros Energy. Nova verzija ovog ultrapopularnog parfema svoju inspiraciju vuče s mediteranskog ozračja, pa se tako u novoj formulaciji mogu pronaći note citrusa, mediteranskih začinskih trava, te nova nota borovnice. Pravi ljetni parfem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donatella Versace (@donatella_versace)

Parfem je uskoro dostupan i na našem tržištu, a sigurni smo kako ćemo Tatuma uskoro vidjeti i u nekoj modnoj kampanji, posebice sada kada nam se bliže nove revije i tjedni mode zakazani za rujan i listopad.

Moda