max mara resort ss25
launchmetrics //

max mara resort ss25

Priznajte, na vašoj vječnoj wishlisti se oduvijek nalazi Max Mara Teddy Bear kaput kojeg uvijek viđamo tijekom jesenskih i zimskih dana. Preko deset godina ovaj kaput je omiljeni odabir svih influencerica i fashionistica, no oduvijek je postojao jedan problem za određeni dio kupaca - koristi se prava koža i krzno. Naravno, u današnje vrijeme kada su dostupni razni prirodni i sintetički materijali koji imitiraju toplinu pravog krzna i kože se na to ne gleda u pozitivnom svjetlu. Ipak, Max Mara je prije nekoliko godina odlučila promijeniti tu praksu, a danas nam dolazi konačna potvrda kako su to obećanje zaista ispunili.

Navode su potvrdile razne agencije i organizacije za zaštitu životinja i okoliša poput LAV, PETA i Fur Free Alliance, te su naposljetku bili zadovoljni rezultatima. Kako stvari sada stoje, sve iz Max Mara grupacije što je bilo izrađeno od krzna se može kupiti u obliku umjetnog krzna, pri čemu ne pati kvaliteta ili udobnost njihovih proizvoda.

Iz Fur Free Alliance su na društvenim mrežama objavili kako “Fur Free Alliance pozdravlja Max Maru što je postao brend bez krzna. Max Mara bila je jedna od posljednjih svjetskih modnih marki koja je još uvijek prodavala krzno, stoga nam je drago da su se sada pridružili rastućem popisu svih koji ne žele imati veze s okrutnošću prema životinjama i trgovinom krznom.”

Moda