Lea Tadić
Roya //

Lea Tadić

Neutralne boje i kvalitetni materijali u fokusu su domaćeg breda ROYA koji je svoju priču započeo lansiranjem pamučnih tote torbi, nastavio torbama za plažu, a ovog ljeta su predstavili i haljinu koju će žene obožavati. Ugodna je, nosiva cijeli dan, neutralne boje, izuzetno pogodna za ove visoke vanjske temperature i samo je jedna veličina koja svima odgovara. 

„Kako smo i sami ljubitelji kvalitetnih materijala, neutralnih boja na koje možemo sve kombinirati, ugodne odjeće i modnih dodataka, znali smo kakvu haljinu želimo za ljeto. Haljinu u kojoj možemo i na plažu i u grad i u opušteni izlazak na večeru. Volimo jednostavnu estetiku koju će svatko nositi na svoj način, a sve ono što sebi priželjkujemo i što bismo i sami nosili, upravo to radimo i za naše kupce“, objasnili su iz ROYE i dodali kako za sada proizvode u manjim, limitiranim količinama. 

Ime brenda inače dolazi od perzijske riječi roya što znači san ili vizija, a ROYA je upravo ostvarenje jednog sna i vizije o stvaranju brenda jednostavnih, decentnih basic komada. Priča koja je krenula s torbama, nastavila se s haljinom, u planu ima i nove modele torbi za jesen i novu mini kolekciju jednostavnih odjevnih predmeta poput haljina, suknji i jednostavnih majici koje će se ponovno moći kombinirati na različite načine.  

Više informacija o novom brendu i njihovim proizvodima dostupno je na ROYA FB stranici i IG profilu. 

Moda