Alexa Demie l
Profimedia //

Alexa Demie l

Rođendanska zabava Charli XCX bio je još jedan nezaboravan događaj u karijeri pop zvijezde, a popis gostiju uključivao je neke od najcool celebrityja kao što su Billie Eilish, Anya Taylor-Joy, Glen Powella, Addison Rae, Sabrina Carpenter i dr. Nama je za oko posebno zapela Alexa Demie, odnosno njezin outfit koji u fokus stavlja aktualni trend stiliziranja sportskih dresova. 

Glumica je nosila crveni dres za stolni tenis brenda Butterfly koji je iskombinirala s kratkim crnim hlačama i Dora Teymur visokim kožnim čizmama. Ovakav način stiliziranja sportskog komada i više je nego prikladan za rođendansku zabavu odnosno party te samo potvrđuje koliko su zapravo dresovi hrabro ušli na modnu scenu. 

Jedan od ključnih elemenata u uklapanju sportskog dresa u svakodnevni outfit je odabir prave veličine i boje što je Alexi itekako uspjelo. Živopisna crvena boja izdvojila je iz većine, a sportske crvene sunčane naočale i ležerna punđa pomogli su joj da se savršeno uklopi u brat summer tematiku koju Charli XCX uspješno promovira.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charli (@charli_xcx)

Od celebrity poljubaca,do spontanih plesnih dvoboja, rođendan Charli XCX bio je legendarni događaj kojem naravno nije nedostajalo ni spektakularnih modnih trenutaka. Ovaj put smo odlučili istaknuti Alexu Demie, a ako biste voljeli rekreirati njezin look, u nastavku donosimo nekoliko pristupačnijih komada s kojima možete postići istu sporty-chic vibru kao i Alexa. 

Dres 

Hlače

Sunčane naočale

Čizme 

Moda