Profimedia //

Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban, viđeni su na nekoliko različitih olimpijskih događaja ovog tjedna uključujući i uzbudljivo finale ženskog skateboardinga. Nicole je za ovu prigodu nosila bijelu bluzu s volanima, skraćene traperice i oversized prugasti blejzer. Ovim izgledom, glumica je uspješno utjelovila bezbrižan chic stil po kojem su Francuskinje inače poznate i tako na svoj način odala počast događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nekoliko dana prije, glumica i njezina starija kći, Sunday Rose Kidman-Urban, odvojile su se od sportskih događanja kako bi prisustvovale Omega Her Time događaju u Hôtel de Poultry. Nicole je na ovom događaju zablistala u sofisticiranom bijelom kompletu brenda Valentino, koji je uključivao kratku košulju i midi suknju s karakterističnim zlatnim V detaljem na džepu. Ovaj look nadopunila je bijelim slingback cipelama brenda Charles & Keitha, te zlatnim Omega satom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

Sunday Rose je naravno uskladila outfit s majkom, pa je tako nosila sivi Chloé prsluk s kontrastnim crnim stražnjim dijelom, uparen s odgovarajućim hlačama i srebrnim metalik sandalama. Ovo nije prvi put da je Sunday Rose privukla medijsku pažnju svojim modnim odabirom. Prošlog mjeseca, prisustvovala je Balenciaga couture reviji sa svojom majkom, noseći zadivljujuću crnu baršunastu haljinu s dugim rukavima. 

Prisutnost Nicole Kidman na Olimpijskim igrama, u kombinaciji s njezinim besprijekornim osjećajem za modu, dodala je dodir holivudskog glamura međunarodnom sportskom događaju, pa jedva čekamo vidjeti sve sljedeće kombinacije koje nam je pripremila. 

Moda