Kendall Jenner
Profimedia //

Kendall Jenner

Kendallin izbor odjeće za finale u ženskoj gimnastici u četvrtak bio je savršeni spoj mode i funkcionalnosti. U pratnji svog najboljeg prijatelja Fai Khadre, Jenner je prihvatila sportski duh događaja u Ralph Lauren komadima s pomoću kojih je signalizirala podršku američkim sportašima koji se natječu na igrama.

Temeljni komad outfita bila je Ralph Lauren bomber jakna koju je Kendall iskombinirala s bijelom kratkom majicom, trapericama ravnih nogavica svijetle boje i crnim kožnim remenom. Jednostavnost ostalih komada odjeće omogućila je da kožna jakna dodatno dođe do izražaja, a na nogama je odjenula crne loaferice brenda The Row, odstupajući tako od očekivanog izbora tenisica. Crne sunčane naočale i crna kožna torba na rame zaokružile su njezin izgled, dodajući element urbanog chica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner je bila glasna podrška timu SAD-a od samog početka Olimpijskih igara. Neposredno nakon svečanog otvaranja, objavila je selfie na kojem nosi SKIMS bikini koji je na sebi imao zastavu Sjedinjenih Država i olimpijske krugove, te natpis "Team USA" na stražnjoj strani.

Isti natpis pisao je i na Kendallinoj jakni koja je osvojila društvene mreže, a ovim i brojnim drugim lookovima u Parizu, manekenka je još jednom dokazala da stil i sport mogu ići ruku pod ruku. 

Moda