Blake Lively
profimedia //

Blake Lively

Blake Lively, načelno poznata kao stilska ikona, je duboko zagrebala u Versace arhivu za premijeru svog novog filma It Ends With Us u New Yorku. Za veliku noć, glumica je nosila kultnu, bogato ukrašenu Versace haljinu duginih boja koju je Britney Spears nezaboravno nosila 2002. na Tjedan mode u Milanu.

Svoju odluku je objasnila objavom fotografije Britney u haljini na svom Instagramu uoči premijere. “Ultimativna kraljica zbog koje svi želimo blistati, te pisati i dijeliti svoje priče”, napisala je Lively. “Britney, svi mi milenijalci imamo priču o trenutku ili godinama kada si nas natjerala da poželimo zablistati i pobuditi našu snagu, radost i neizmjeran trud. Hvala ti na primjeru i doprinosu ženama koje pričaju svoje priče.’’

Lively je i frizurom odala počast Britney, s obzirom na to da je i ona bila u stilu njenog looka iz 2002. Haljinu inspiriranu ovom je također nosila Gigi Hadid na MET galu 2018. godine, no ovo je prvi put da je netko odjenuo originalnu haljinu. Kako kaže sama Lively, ova haljina bi trebala biti u Smithsonian muzeju, a mi bismo se definitivno složili.

Moda