Chic de Lin
IZAKOVA //

Chic de Lin

Chic de Lin kolekcija je pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti. Komadi poput lanenog prsluka i lanene suknje su dostupni u dvije boje, Mocha Dream i Ivory Breeze. Ovi komadi su zaista savršeni za sve prilike. Laneni prsluk nudi svestranost i može se nositi samostalno, dok lanena suknja donosi eleganciju i udobnost.

Glavne karakteristike Chic de Lin kolekcije:

Prirodni materijali: Korištenje 100% prirodnog lana pruža izuzetnu prozračnost, mekoću i dugotrajnost.

Održiva moda: Posvećeni smo održivosti i smanjenju ekološkog otiska, koristeći ekološki prihvatljive procese proizvodnje.

Bezvremenski dizajn: Kombinacija klasičnih krojeva i modernih detalja čini ove komade idealnim za svaku priliku.

Prilagođena udobnost: Dizajnirani tako da pružaju maksimalnu udobnost, ovi komadi su savršeni za tople ljetne dane i prijelazne sezone.

"Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima," izjavila je Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA. "Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća."

Moda