Lana Del Rey
Instagram //

Lana Del Rey

Lana Del Rey ovog se vikenda udala za Jeremyja Dufrenea, vodiča za vožnju močvarnim čamcima, s kojim je u javnost izašla prvi put prije mjesec dana. Na svom vjenčanju u Louisiani, pjevačica je zablistala u vjenčanici zanimljivih rukava koja je odisala Laninim prepoznatljivim stilom, odnosno boho nostalgijom po kojoj je poznata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pop Tingz (@thepoptingz)

Odakle je haljina?

Dok smo istraživali odakle je zapravo Lanina haljina, naišli smo na nekoliko različitih navoda. Mediji poput Daily Maila navode kako je haljina second hand ulov koji je Lana pronašla u trgovini Vintage Market by Trashy Diva u New Orleansu, dok Billboard tvrdi kako je Lanina haljina zapravo custome made djelo brenda CINQ iza kojeg stoji dizajnerica Macye Wysner. 

CINQ //
CINQ //

Iako su fotografije s vjenčanja poprilično mutne jer je Lana ipak odlučila događaj održati u privatnosti, moramo priznati da je Lanina haljina jako slična CINQ River modelu, tako da vjerujemo da je Billboard ipak u pravu. Ono što karakterizira haljinu su delikatni volani i voluminozna silueta, a Lana je svoj izgled upotpunila jednostavnim, ali značajnim dodacima, uključujući svijetloplavu vrpcu u kosi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GERARDO (@ldr_fans)

Uz rustikalnu močvarnu pozadinu, vjenčanje je bilo intimno i daleko od blistavih ceremonija koje su često povezane sa slavnim osobama što je zapravo odraz Lanine autentičnosti i prizemljenosti. Podsjetnik je to da bajke ne zahtijevaju raskoš, već iskrene trenutke, značajno mjesto i priču vrijednu pamćenja.

Moda