city cut and culture
Fotografije: Tamas Leko & András Cselényi-Szabó //

city cut and culture

Živjeti u korak s trendovima, svakodnevica je onih koji svojoj publici i korisnicima žele ponuditi najbolje i najnovije, ali biti lider koji te iste trendove i diktira, to je iznimna moć. Na spomen beauty industrije, koja je jedna od najbrže rastućih, Schwarzkopf Professional već više od 120 godina gradi povjerenje i poseban odnos u svojoj širokoj i svjetskoj zajednici, a inovacija je riječ koja brendu poput ovog, nije nimalo strana.

city cut and culture
//

city cut and culture

Nije tajna da najbolji od najboljih, kada se govori o frizerskoj industriji, pripadaju upravo Schwarzkopf Professional obitelji. City Cut & Culture – naziv je spektakularnog eventa koji je u Budimpešti okupio više od 700 sudionika, frizera, vlasnika salona i edukatora iz čak 20 europskih zemalja.

city cut and culture
//

city cut and culture

city cut and culture
//

city cut and culture

Mjesto radnje bio je nevjerojatan prostor, točnije Millenáris Park, koji već na prvu svojim izgledom oduševljava, a nalazi se u samom srcu Budimpešte. Svi okupljeni, uživali su u znanjima, trikovima i iskustvu gostiju ili bolje rečeno zvijezda iz hair industrije pa je tako Ashlee Norman na velikoj pozornici održala Masterclass pod nazivom TREND DROP – LIVED IN BLONDE. To je bila prava umjetnost na djelu, kroz koju je Ashlee prikazala moć boje i transformacije, korak po korak te izvela posebne tehnike na živom modelu.

Ashlee Norman
city cut and culture //

Ashlee Norman

Cijeli event održao se pod krilima održivosti i ekološke osviještenosti jer su to jako bitni pojmovi za Schwarzkopf Professional.

Idući se na pozornicu popeo Simon Ellis, istinska ikona kada su u pitanju trendovi i kosa te je sa svima okupljenima nesebično dijelio one najljepše tajne velikih majstora. Govorio je o tome kako osloboditi snagu kose kroz interesantne primjere iz svoje bogate i zavidne karijere, na oduševljenje svih prisutnih.

simon ellis
city cut and culture //

simon ellis

Ivana Oletić, Schwarzkopf Professional EMEA DMU South edukatorica iz Hrvatske, također je održala interesantan seminar u čijem je središtu pozornosti bio nezaustavljivi FIBRE CLINIX.

Ivana oletić
city cut and culture //

Ivana oletić

Jedno od najpoznatijih imena u ovoj industriji svakako je i Nick Irwin, koji je inspiriran nedugo održanim London Fashion Week-om, kreirao show i Materclass - CUT AND STYLING -  prepun edukacije, mode i umjetnosti, a završio je spektakularnim nastupom DR NOKI-ja.

nick irwin
city cut and culture //

nick irwin

Za pamtiljv kraj City Cut & Culture eventa zaslužan je fenomenalni mađarski tim frizerskih mađioničara. Glavna pozornica pretvorila se u pravi show, prepun divnih modela s frizurama koje oduzimaju dah i sjajan glazbeni koncert. I ovoga je puta Schwarzkopf Professional pokazao što znači zajedništvo u pravom smislu te riječi.

 

Ljepota