PUPA
//

PUPA

Plavi svijet Institut za istraživanje i zaštitu mora je hrvatska neprofitna nevladina organizacija sa sjedištem na otoku Lošinju. Institut se posvećuje izvrsnosti kroz tri glavna programa: istraživački, obrazovni i program zaštite mora. Njihov primarni fokus je istraživanje velikih morskih kralješnjaka, a njihove aktivnosti uključuju i podizanje svijesti javnosti, očuvanje i zaštitu morskog okoliša te promicanje održivog razvoja.

Već drugu godinu za redom, Pupa podržava djelovanje Plavog svijeta čak i kroz same proizvode koji su bez nepotrebnog pakiranja, od 100% reciklirane plastike, od čega je čak 20% plastike izvučeno iz mora. Osim plastike, svake godine 25.000 tona proizvoda za sunčanje završi u našim morima. Zato je važno da su kreme za sunčanje u skladu s “KORALJNIM UGOVOROM HAVAJA, FLORIDE I PALAU-A.” Svi Pupa proizvodi za sunčanje su bez OXYBENZONA i OCTINOXATA, kako ugovor i nalaže.

Pupa proizvodi iz SUN linije kreirani su po filozofiji PROTECT YOUR SKIN, RESPECT THE SEA, pa osim što ne zagađuju more, njeguju i štite kožu. Pružaju zaštitu od UVA – UVB – DUGIH UVA ZRAKA. Oni su mješavina savršeno balansiranih filtera koji su FOTOSTABILNI. Formule sadržavaju aktivne sastojke posljednje generacije koji sprječavaju utjecaje čak i INFRACRVENIH ZRAKA. CLEAN FORMULE su dermatološki testirane te sadržavaju samo funkcionalne i potrebne sastojke, a ne sadržavaju životinjske derivate. Formule sadrže i FAST TAN: MELASTIM TECH – patentirani sastojak koji stimulira proizvodnju melanina za brže dobivanje boje kože.

U SUN asortimanu zaštita postoji tekstura za svakoga:

Lagani nevidljivi sprej 

Mlijeko u spreju 

Dvofazni uljni sprej 

Hranjiva krema 

baš kao i jačina zaštite – SPF 15, 30 i 50. Svi zaštitni faktori su multifunkcionalni – mogu se koristiti na licu, tijelu, tjemenu, kosi te tako pružaju kompletnu zaštitu od sunca. Za najmlađe u ponudi je SPF50+ Babies&Kids koji će zaštititi i najosjetljiviju kožu uz formulu obogaćenu prebioticima.

Ljubitelji preplanulog tena pronaći će najbolje saveznike u kultnoj TANNING UNGUENT marmeladi za ubrzano tamnjenje, a ljubitelji laganije teksture će se zaljubiti u novu formulu TANNING WATER maglice u spreju koja ubrzava tamnjenje.

Proizvod iz AFTER SUN linije ima formulu s prirodno dobivenim sirovim sastojcima, uz to su i CLEAN FORMULE, što znači da imaju samo funkcionalne i potrebne sastojke. Za njegu nakon sunčanja, AFTER SUN MILK će se pobrinuti za oporavak kože, ali i da produlji brončani ten uz SUN OPTIMIZER. Mlijeko s efektom hlađenja minimizira crvenilo i dubinski hrani kožu te joj vraća hidrataciju.

Ovo ljeto osunčaj svoju kožu proizvodima koji ne štete morima uz PUPA proizvode za sunčanje i postani morski ranger tako što ćeš instalirati MARINE RANGER aplikaciju putem koje možeš dojaviti istraživačima svoja opažanja dupina, kitova ili morske medvjedice. Uz ovu aplikaciju možeš doznati više o morskim sisavcima Sredozemnog mora i možeš vidjeti što su dojavili drugi morski rangeri. Pozovi i svoje prijatelje da se pridruže te sudjelujte u programu zajedno!

 

 

 

Ljepota