@emmachamberlain
Instagram //

@emmachamberlain

Emma Chamberlain još jednom je dokazala svoj status modne ikone, ovaj put donoseći visoku modu na Olimpijske igre u Parizu 2024. Poznata po svom smjelom stilu, Emma je pretvorila umjetnost praćenja olimpijskih natjecanja u događaj vrijedan modne piste i uspjela privući našu pažnju svojim besprijekorno osmišljenim odjevnim kombinacijama.

Tako u njezinoj pretposljednjoj objavi na Instagram koja se sastoji od listalice fotografija ova it djevojka je predstavila niz Ralph Lauren kombinacija koje savršeno spajaju sportski chic kojeg utjelovljuje. Na prvoj fotografiji Emma je prikazana u kratkoj bijeloj plisiranoj suknji i odvažnom bodiju s izrezima i patentnim zatvaračem. Kompletirala je ovaj outfit s bijelim štiklama, spuštenim bijelim čarapama, zlatnim okruglim naušnicama i kapom s izvezenim logotipom tima SAD.

No, Chamberlain tu nije stala. Podijelila je još nekoliko izvanrednih outfita, a jedan od njih uključivao je bijele kratke hlače uparene s retro motociklističkom jaknom, crnim salonkama i istim visokim bijelim čarapama. Ova odjeća bila je omaž klasičnoj američkoj modi s modernim zaokretom, naglašavajući njezinu sklonost miješanju bezvremenskih komada sa suvremenim stilovima.

Još jedna kombinacija koja nas je oduševila su duge lepršave hlače koje je Emma uparila s čipkastom majicom dugih rukava, ukrašenom crvenim prugama preko prsa na kojima je velikim slovima pisalo "USA". 

Vrhunac Chamberlainine modne priče na Olimpijskim igrama dogodio se nekoliko dana prije, odnosno na ceremoniji otvaranja na kojoj se pojavila u arhivskom blejzeru velikana američke mode, Ralph Laurena. Ovaj izbor, iako nekonvencionalan, savršeno je dočarao njezin jedinstveni stil, pa iako Emma Chamberlain nije ni u jednoj sportskoj disciplini, njezini modni odabiri zaslužuju najviše priznanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli emma chamberlain (@emmachamberlain)

Emmini modni trenuci s Olimpijskih igara zasigurno su postavili nove standarde, još jednom dokazujući da, kada je riječ o stilu, ona je u vlastitoj ligi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli emma chamberlain (@emmachamberlain)

 

 

 

 

Moda