Launchmetrics //

Modna scena je dinamična i nepredvidiva, a to dokazuju i najnoviji podaci platforme Lyst koji otkrivaju kako je trenutno najpoželjniji modni brend na sceni - Loewe. Moramo priznati da nas je ta informacija iznenadila budući da smo očekivali da će tron još barem neko vrijeme biti u vlasništvu Miuccie Prade. Kako god, Lyst Index je izbacio i listu najpoželjnijih proizvoda, a tu čak nema ni jednog komad s Miu Miu ili Prada potpisom. U nastavku donosimo top 10 najpopularnijih dizajnerskih komada za ovaj dio godine koje ćemo barem još neko vrijeme viđati po gradskim ulicama i naravno, društvenim mrežama. 

1. Loewe Cloudtilt tenisice

Na prvom mjestu su Loewe Cloudtilt tenisice. Ovaj model kombinira avangardni dizajn s vrhunskom udobnošću, a prepoznatljiv je po svojoj jedinstvenoj silueti i visokokvalitetnim materijalima od kojih je napravljen. Loewe je s ovim tenisicama potvrdio svoj status lidera u inovativnoj obući, pa ne sumnjamo kako ćemo upravo ovaj model najviše viđati na jesen, kada ponovno zahladi. 

2. Adidas SL 72 tenisice

Nostalgija za retro stilom vratila je Adidas SL 72 model u centar pažnje. Ove tenisice, koje su prvobitno lansirane 1972. godine, doživjele su renesansu zahvaljujući svojoj bezvremenskoj estetici i modernim reinterpretacijama. Njihov sportski, ali sofisticirani izgled čini ih savršenim dodatkom za svakodnevne outfite, pa su upravo zbog tih karakteristika s trona skinule mega popularne Sambice. 

3. Coach Tabby torba

Na trećem mjestu po popularnosti nalazi se Coach Tabby. Ova torba je stekla kultni status zbog svog klasičnog, ali modernog dizajna, te mogućnosti nošenja na različite načine. Kombinacija kvalitete, funkcionalnosti i estetske čini je favoritom među ljubiteljima luksuznih dodataka, a i cijena joj je prihvatljiva u odnosu na ostale dizajnerske komade. 

4. Casablanca pamučna košulja

Casablancine košulje donose svježinu i eleganciju u svakodnevnu modu. Svojim vibrantnim bojama i luksuznim materijalima, ova košulja je idealna za one koji žele unijeti dašak sporty-chic trenda u svoje svakodnevne lookove.

5. Dragon Diffusion Santa Croce torba

Ručni rad i autentičnost čine Dragon Diffusion Santa Croce torbu posebnim dodatkom. Ova torba, izrađena od ručno pletenih kožnih trakica, savršena je za ljetne dane jer dodaje chic notu svakom outfitu, a iako je mnogima brend Dragon Diffusion još uvijeke relativno nepoznat, s ovim komadom se popeo visoko na listi najtraženijih modnih brendova za ovu godinu.

6. High Sport hlače

High Sport hlače odlikuje savršena kombinacija udobnosti i stila. Ovaj komad nudi moderan kroj koji naglašava figuru, dok kvalitetni materijali od kojih su napravljene, osiguravaju njihovu dugotrajnost. Idealan su odabir za jesenske dane, kada se svi polako vraćamo na posao jeer su elegantne, a lagane. 

7. Amy Lynn haljina

Amy Lynn haljina je must-have za sve koji vole ženstveni stil jer se ovaj model ističe se po svojim romantičnim krojevima savršeno prilagođenima za sve prilike, od casual do formalnih događanja.Ulazi u kategoriju drop waist modela, pa nas iskreno njezina popularnost toliko ni ne iznenađuje, budući da je upravo to model haljine koji trenutno viđamo posvuda. 

8. COS ribarske sandale

COS ribarske sandale kombiniraju minimalistički dizajn s maksimalnom udobnošću. Ove sandale su idealne za ljeto jer pružaju lakoću nošenja i jednostavan, ali upadljivi izgled.

9. Dries Van Noten tenisice

Dries Van Noten tenisice takođe su jako slične Adidas Samba modelu. Iza njih se krije retro dizajn i premium kvaliteta, što ih čini savršenim odabirom za one koji žele da se istaknu, ali taman dovoljno da i dalje izgledaju moderno i chic. 

10. Prada Symbole sunčane naočale

Prada Symbole sunčane naočale završavaju ovaj popis kao nezaobilazni ljetni dodatak. Njihov legendarni oblik omogućuje im da pristaju manje više svakom obliku lica, pa su idealan klasični izbor u koji se definitivno isplati uložiti novac. 

Moda