Golden Hour: De'llure x Elena Dizdar
//

Golden Hour: De'llure x Elena Dizdar

Ovo vrijeme donosi vam slobodu u izboru boja, materijala i dizajna, omogućavajući vam da eksperimentirate i izrazite svoju kreativnost. Od zlatnih nijansi, prirodnih materijala pa sve do minimalističkih i statement komada. Bez obzira uživate li na plaži, šetate gradom ili se spremate za večernji izlazak, pravi komad nakita istaknut će vaš outfit i zasjati ćete punim sjajem.

U suradnji s Elenom Dizdar, domaći brand De'llure predstavlja ljetnu kampanju 'Golden hour' u kojoj su zajedničkim snagama kreirali maštovitu kolekciju IT komada s kojima nećete proći nezapaženo.

Kolekcija je izrađena od nehrđajućeg čelika kojemu je dodana 18 karatna pozlata. Upotpunjena je poludragim kamenjem poput oniksa, malahita, akvamarina, apatita, lapisa i amazonita pa za ovaj trendovski nakit uobičajeni izraz „manje je više“ jednostavno ne vrijedi. Nanizane ogrlice, veliko prstenje s poludragim kamenjem u boji, nizovi naušnica i narukvica se odlično uklapaju u sve outfite te ga čine pravom poslasticom za sve zaljubljenice u nakit.

Sve kombinacije su dobrodošle - narukvica na narukvicu, glomazno prstenje kao ukras svakom prstu ili nizovi naušnica na ušima, sve dok izgledaju upečatljivo i drugačije.

Osnovna premisa De'llure nakita je jednostavnost pri čemu se svi artikli mogu nositi odvojeno ili zajedno stvarajući tako cjelinu koja ostavlja dojam malog umjetničkog djela. Naglasak je stavljen na vječnu zlatnu boju u kombinaciji s poludragim kamenjem i biserima koji se međusobno isprepliću stvarajući auru mističnosti i glamura, dok nježne linije daju notu profinjenosti i elegancije.

Nakit igra posebnu ulogu u našim životima. Od estetskog uživanja i simboličkog značenja pa do investicije i izraza statusa, nakit je puno više od ukrasnog dodatka. On je dio naše priče, naše kulture i našeg identiteta.

 

Moda