Emma Corrin
Profimedia //

Emma Corrin

Dok smo početkom godine definitivno padali u trans zbog Zendaye i Dune/Challengers press turneja koje su obarale rekorde po pitanju arhivske i couture mode, izgleda da je ljetna palica dominacije crvenim tepisima prebačena na Emmu Corrin. Premijerna prikazivanja blockbustera Deadpool vs Wolverine su obilježena Emminim maestralnim lookovima, među kojima se ovog tjedna našao Schiaparelli couture i Saint Laurent. Ipak, haljina s apliciranim perjem koju potpisuje turska dizajnerica Dilara Findikoglu nas je apsolutno ostavila bez daha.

Emma i ostatak glumačke ekipe, među kojima su Ryan Reynolds i Hugh Jackman, su se prilikom premijernog prikazivanja filma u Brazilu iznenadno pojavili na samom kraju kako bi odgovarali na razna pitanja prisutne publike. Dok su svi došli relativno ležerno odjeveni, Corrin se pojavila u bijeloj Dilara Findikoglu haljini iz nedavno prikazane kolekcije za jesen ove godine. Bijelu midi haljinu s korzetom i naglašenom siluetom krasi aplikacija bijelog perja koja joj dodaje dodatnu, gotovo nadrealnu estetiku. Perje je na rubu haljine dodatno tretirano gipsom, a Emma u njoj izgleda poput renesanse skulpture koja je čarobno oživjela. Dodatne fotografije ovog fenomenalnog looka je podijelio i njen stilist Harry Lambert na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harry Lambert (@harry_lambert)

Dilara Findikoglu je turska dizajnerica s ateljeom u Londonu čiji je rad odavno postao omiljen mnogim zvijezdama poput Margot Robbie, Rihanne i Doje Cat. Ne tako davno se šuškalo i o njenom skorom dolasku na čelo neke legacy ili couture modne kuće poput McQueena ili Givenchyja, no Dilara je odlučno rekla ne takvim prilikama s obzirom na to da se trenutno fokusira isključivo na svoj istoimeni brend. Vjerujemo kako ovo nije zadnji put kada ćemo vidjeti Emmu Corrin u nekom Dilarinom dizajnu, jer ova kombinacija zvijezde i dizajnerice je pun pogodak!

Moda