Chloé //

Nije tajna da je Chemena Kamali ponovno oživjela brend Chloé i vratila mu staru slavu. Kako je ovoj kreativnoj direktorici to uspjelo? Jednostavno, držala se boho stila koji je i proslavio brend i dodala mu svoj prepoznatljivi pečat. S tim rečeno, jasno vam je da se ove sezone na našoj wishlisti pronašlo nekoliko favorita s Chloé potpisom, pogotovo onih koji su idealni za ljeto poput lepršavih haljina i prepoznatljivog remenja. Za sve ljubitelje brenda, imamo odlične vijesti, a to je da je trenutno u tijeku veliko ljetno sniženje, pa je sada idealan prilika da s wishliste skinete poneki modni komad. 

Mi smo očekivano pronašli podosta favorita s aktualnog sniženja, ali nekako nas je najviše privukla duga minimalistička plava haljina i plavo-bijeli prugasti komplet. I jedan i drugi favoriti smo "stavili na vagu" koja je ipak prevagnula na stranu kompleta. Jednostavno, kada usporedimo nosivost komada s cijenom, komplet iz dva djela je ipak nešto nosiviji od duge plave haljine. 

Dakle na našoj vikend wishlisti pronašao se Chloé komplet koji čine prugaste bermude i prugasti top bez naramenica. Ono što definira oba komada je kvaliteta izrade s obzirom na to da su napravljeni od pamuka i svile. Sljedeća karakteristika je lepršavost komada po kojoj je brend i inače poznat. Komplet je savršen odabir za vrući ljetni dan kada želite izgledati dotjerano, a opet zadržati tu boho lakoću. Dolazi u dvije varijante, plavoj i bež, pa tako možete birati ovisno o boji koju češće nosite.

Bermude koje su inače bile 790 eura, sad su dostupne za 395 eura, a top koji ste inače mogli kupiti za 690 eura, sada možete uhvatiti za 395 eura. Ove cijene su i dalje visoke, ali s obzirom na to da govorimo o trenutno jednom od najpopularnijih brendova na modnom pejzažu, ovo je idealna prilika za koju jednostavno morate znati. Add to wishlist!

 

Moda