Bliss Braoudakis
Instagram //

Bliss Braoudakis

Prošlog tjedna poznata stilistica i modna novinarka Liv Perez izrekla je svoje sudbonosno da dugogodišnjem partneru Alexu Nachumu. Vjenčanje koje se odvilo u prekrasnom ambijentu Soho farme nedaleko od Londona bilo je prava bajka, a nas su posebno oduševili Livini modni odabiri, od Richard Quinn haljine u kojoj je dočekala goste, pa sve do impresivne Elie Saab vjenčanice. Stoga, krenimo redom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Perez (@livvperez)

Chanel za intimnu večeru s obitelji

Prvu noć na farmi, Liv i njezin suprug posvetili su najužem krugu obitelji za koji su pripremili intimnu večeru. Za ovu prigodu Liv je odjenula elegantnu Chanel haljinu iz cruise kolekcije 2018. koju je upotpunila Tiffany & Co. knot narukvicom. Priča koja se krije iza haljine je da ta je Chanel zapravo prvi brend s kojim je Liv ikada radila, pa je tako htjela odati počast dizajnerima koji su na nju ostavili veliki trag, u ovom slučaju Karlu Lagerfeldu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Perez (@livvperez)

Doček gostiju u arhivskom komadu Richarda Quinna

U petak za dobrodošlice gostiju na imanju, Liv je odabrala arhivski komad Richarda Quinna koji je pronašla u Loho Brideu u Los Angelesu. Tako je odala počast svom omiljenom britanskom dizajneru, a haljina se odlično uklopila u rustikalni ambijent šarmantne farme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Perez (@livvperez)

Alberta Ferretti haljina kojom je odala počast majci

Za večeru dobrodošlice Liv je odabrala dugu bijelu Alberta Ferretti haljinu iz 2012. godine uz pomoć koje je odala počast svojoj majica koja joj je i predstavila brend kada je bila djevojčica. Haljina je izvučena iz arhive i nikada nije bila nošena, a Liv je pristajala kao da je rađena po njezinoj mjeri. U istoj je održala i emotivan govor u kojem su se ona i Alex prisjetili nekih od najznačajnijih trenutaka u njihovom odnosu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Perez (@livvperez)

The dress

Livina vjenčanica očekivano je bila vrhunac vikenda.  Elie Saab haljina izrađena od najfinijeg svilenog tila, imala je srcoliki izrez i A-liniju koja je savršeno laskala njezinoj figuri. Gornji dio haljine bio je ukrašen čipkom i ručno šivenim perlicama koje su suptilno svjetlucale na suncu. Haljina je prelazila u dramatičan plašt koji je za njom stvarao zadivljujući efekt dok je hodala. Komplementirajući ovu zadivljujuću haljinu, Liv je odabrala veo koji je bio i tradicionalan i moderan. Vjenčani veo od Elieja Saaba, bio je izrađen od prozirnog tila i obrubljen istim čipkanim elementima koje su se nalazili na haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Perez (@livvperez)

Za obuću, Liv se odlučila za par cipela po mjeri od Jimmy Choo-a. Cipele su bile elegantne, ali praktične, s umjerenom visinom pete koja je osiguravala udobnost tijekom cijelog dana. Kasnije se presvukla u par bijelih Altuzarra sandala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Perez (@livvperez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Perez (@livvperez)

Šećer na kraju

Meni osobno i najbolji komad koji je nosila, bila je haute couture haljini Jean-Louis Scherrer iz 1999. iz Tab Vintagea. Ovo remek djelo Liv je odjenula nakon ceremonije, a svjetlucavu haljinu otvorenih leđa ukomponirala je uz biserne naušnice iz brenda Tiffany & Co. Nakon ovoga presvukla se posljednji put u Rodarte mini bijelu haljinu i balerinke u kojoj je sa svojim suprugom, gostima i obitelji, plesala do zore!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luke Meagher (@hautelemode)

 

 

Moda