Donovan //

Donovan Pavleković, zagrebački modni dizajner objavio je svoju novu Limited Edition Studio kolekciju za ljeto 2024. godine. I to upravo ono što nam svima treba, itekako u trendu bokserice koje se nose kao donje rublje ili kratke hlače te neizostavna ljetna torba od rafije. Inspiracija za torbu krenula je od vintage pamučne marame koja je imala veliki broj primjena – od vezanja oko glave do nošenja u ruci kao ceker torba. Upravo kao takva postala je i dio ove nove IT SUMMER torbe.

Kako bi se ljetni doživljaj upotpunio, prednji dio torbe načinjen je od drveta i strukturalne rafije koji tvore neodoljive kružnice. Ništa nije ostalo zanemareno, pa tako ni sami print torbe/marame koji neodoljivo podsjeća na sve Capri i havajske uzorke koji su izrazito trendy ovog ljeta. Cijela torba načinjena je ručno. 

Već neko vrijeme Donovan najavljuje svoje bokserice. Idealan su komad za matchy matchy s vašom boljom polovicom jer kao i sve stvari iz Donovan studio kolekcija one su unisex i kreću od 63 cm u struku, te se prilagođavaju gotovo svim okvirima tijela. Također su izrađene u hladnom, čvrstom pamuku koji je otporan na znojne nezgode tokom ljeta. Njihovu jednostavnu formu krasi široka pojasnica od 4cm koja naglašava svačiji struk. 

Ovo je limited edition kolekcija, što znači da su zalihe ograničene. Vaš primjerak IT ljetne torbe i bokserica možete pronaći na instagram profilu brenda te tako sudjelovati u prvoj limited edition kolekciji.

Moda