Louis Vuitton
Instagram //

Louis Vuitton

Dok svijet s nestrpljenjem iščekuje veliki otvorenje Olimpijskih igara koje kreće danas u 19:30 sati, modna scena se sinoć u Parizu već zagrijala. Među brojnim zvijezdama koje su prisustvovale ekskluzivnoj predolimpijskoj zabavi u Fondaciji Louis Vuitton, naša pobjednica je definitivno Zendaya kojoj bismo dali zlatnu medalju za najbolji look večeri, a i tjedna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli m ✧.* (@mikefaistisart)

Glumica, poznata po besprijekornom stilu i hrabrim modnim izborima, ponovno se udružila sa svojim dugogodišnjim stilistom i suradnikom Lawom Roachom, pa su zajedno kreirali izgled koji odiše francuskim šikom i sofisticiranosti. Zendaya je zasjala na događanju u sjajnoj crnoj haljini brenda Louis Vuitton, čija je silueta u dužina savršeno dočarala glamurozni duh večeri.

Haljina je imala tanke naramenice i naborani gornji dio, a bila je ukrašena blistavim šljokicama koje su prekrasno hvatale svjetlost, pa su tako haljini dale otopljen, gotovo tekući izgled, koji je savršeno odgovarao uz njezin wet hair look, 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli E! News (@enews)

Kako bi upotpunila ovaj zapanjujući izgled, Zendaya je odabrala Louis Vuitton srebrenu mini kovčeg-torbicu, a nakit je zadržala na minimumu, omogućavajući tako haljini da ostane u središtu pozornosti.

Zendayin izgled bio je vrhunac večeri ispunjene spektakularnim  modnim trenucima, a među ostalim značajnim gostima bili su Charlize Theron, Tyla, Serena Williams, Rosalía i Novak Đoković kojem se Zendaya humoristično ispričala za svoje teniske vještine u filmu "Challengers". Zendayina "mokra" haljina zaista je uhvatila suštinu večeri—slavlje ne samo atletske vještine, već i stila i glamura na međunarodnoj pozornici. Jedva čekamo veliko otvorenje danas, let the games begin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luke Meagher (@hautelemode)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

 

 

 

 

 

 

 

Moda