Lara Buljubašić //

Riječ je o tote modelu torbe koja je napravljena od materijala klasičnog uzorka za Francusku Rivieru koja je dizjanericu inspirirala da materijal za tende i suncobrane u kombinaciji sa prirodno štavljenom kožom preseli u ceker za ljeto. Materijal je specifičan po tome što je napravljen kako bi egzistirao na slanom zraku i na ekstremnoj sunčevoj svietlosti.

Nova kolekcija se sastoji od dva tote modela torbi koji dolaze u klasičnim ljetnim uzorcima u plavoj i žutoj verziji. Raw Bag je jedinstven brend na domaćem tržištu koji njeguje estetiku neočekivanog i zgužvanog. Posebnost koji ovaj brend promovira svakako je činjenica da je svaka njihova torba – concept torba - koja reflektira život onoga tko je nosi pa tako i nova hit torba iz RIVIERA kolekcije prati manifesto brenda jer torba jedva čeka biti izložena soli i suncu te se ne boji šarmantne patine koja će se s vremenom ocrtavati život individue koja je koristi. RAW RIVIERA kolekcija stavlja naglasak slobodu i putovanje te ova torba služi za, kako sama dizajnerica kaže: “zgužvati u kofer i pobjeći iz grada”.

Dizajn RAW BAG®️ torbi je savršena spona između inovativnog koncepta, istraživanja novih principa u cirkularnoj ekonomiji i vječnog klasičnog stila koji nikada ne izalzi iz mode. Vizualni identitet kampanje I fotografije potpisuje talentirana fotografkinja Lara Buljubašić, koja je za ovu kampanju u objektiv uhvatila predivne trenutke hrvatskih otoka.

Jedinstven RAW BAG®️ koncept i kvaliteta prepoznata je i izvan granica Hrvatske. Pa postoji mogućnost da će te na RAW BAG®️ torbe naletiti u concept dućanima u Firenzi, Amstdramu,Veroni, Parizu… Za sve dodatne informacije I priči o zanimljivom konceptu torbi možete pronaći na službenom profilu brenda na Instagramu.

Moda