Launchmetrics //

Tradicionalne japanke, poznate po ravnom dizajnu i jednostavnosti, dugi niz godina bile su sinonim za ljetnu obuću. No, izgleda kako konačno dobivaju mini upgrade uz pomoć pune pete. Spoj klasične japanke i platforme nas iskreno toliko ni ne iznenađuje budući da su oba modela cipele jako popularna u protekle dvije godine. Puna peta, za razliku od klasičnih tankih potpetica, nudi veću stabilnost i udobnost, što je čini savršenim dodatkom ovoj vrsti obuće, a uz to, ovaj model savršen je za ljeto jer omogućava stopalima da dišu, istovremeno osiguravajući stabilnost i podršku.

Jedna od prednosti japanki s punom petom je svakako  njihova svestranost. Mogu se nositi u ležernim prilikama, ali isto tako se mogu kombinirati s elegantnijim outfitima za večernje izlaske ili čak formalnije događaje. Njihova sposobnost prilagodbe čini ih savršenim izborom za one koji žele zadržati ležernost, a pritom izgledati moderno i dotjerano.

Ovaj model obuće dolazi u različitim stilovima i bojama, omogućavajući svakome da pronađe par koji odgovara njegovom ukusu i stilu. Od jednostavnih jednobojnih modela, do onih ukrašenih perlicama, resicama ili čak metalnim detaljima, ova obuća nudi neograničene mogućnosti za kombiniranje s različitim modnim stilovima. Stoga, japanke s punom petom dokaz su da moda ne poznaje granice i da uvijek postoji prostor za inovacije. 

Za sve ljubitelje mode koji traže nešto novo i uzbudljivo, ovaj trend je zasigurno vrijedan isprobavanja, a mi smo izdvojili nekoliko naših favorita koje želimo nositi ovo ljeto.

Elle izbor

Moda