H&M //

Lan je jedan od materijala kojeg svi obožavamo tijekom ljeta. Prozračan je, nakon pranja postaje samo bolji te od njega možemo pronaći razne odjevne predmete, od hlača i haljina do klasičnog staple komada, košulja. Košulje, koje su tijekom godine rezervirane za poslovne outfite i strukirane krojeve, ljeti dobivaju slobodu krojeva, stilova i boja. Ljetni su hit za svako doba dana i svaku priliku, bilo za na plažu ili za večeru, te će vaš outfit podići na višu razinu. Ljetne košulje spoj su elegancije i jednostavnosti, a mi smo u H&M-u pronašli savršenu košulju za sve ljetne prilike. 

Ova lanena košulja dolazi u bijeloj boji te je krojem ujedno i haljina. Ako želite opušteniji look, možete ju nositi raskopčanu preko topa ili badića, a ukoliko je u pitanju neka formalnija prilika, možete ju nositi zakopčanu preko bodija ili kratke uske haljine zbog prozirnosti. Ova košulja zabavni je “twist“ na klasične košulje i haljine, spajajući oba odjevna predmeta u jedan.

U struku ju možete i stisnuti kako biste definirali struk ili ju možete ostaviti otpuštenu za ležerniji izgled. Košulja će savršeno pristajati uz badić, japanke i torbu za plažu, a u večernjem izdanju ju možete upariti uz najdraže sandale ili balerinke. Rukave možete ostaviti dugačkima, ili ih zasukati do lakta i time se poigrati proporcijama.

Haljina je dostupna na H&M webshop-u i na određenim lokacijama, a trenutno je i na popustu. Originalna cijena je 49,99€, a danas je dostupna za 19,99€.

Moda