Matej Jurčević //

Avangardni stav i prepoznatljiv dizajnerski potpis proizašao iz XD dizajn centra isprepliću se i u novoj kolekciji. “Moja inspiracija je uvijek forma, geometrija. Ne volim uobičajena, klasična krojačka pravila i konstrukcije. Volim dekonstrukciju i istraživanja u kroju.” rekla je Ksenija Vrbanić o novoj kolekciji.

Tekstura materijala naglašena je kombiniranjem mrežastih i prozirnih s pamučnim i lanenim komadima. Bijeli asimetrični pamučni sakoi i kratke hlače s detaljima metalnih zatvarača prepoznatljiv su XENIA DESIGN potpis. Šeširi predimenzioniranih proporcija i apstraktnih printova donose XD stav za novu sezonu i osigurat će vam zaštitu od sunca i jedinstven izgled u ljetnim mjesecima.

Otkrijte i novu XD dimenziju u ružičastoj i boji pijeska. Mini kolekcija predstavlja najtraženije modele u jedinstvenim bojama koje će vas ispuniti novom energijom! Kolekcija je premijerno predstavljena na ACT II performansu u XD Dubrovnik storeu.

Kroz inovativnu konstrukciju odjeće, istraživanje s najnovijim tehnologijama i održivim materijalima XD prenosi klasično odijevanje u novu dimenziju, u XD dimenziju. Kolekcije su dizajnirane i u potpunosti proizvedene u Hrvatskoj, pa ih tako možeete pronaći u  u XD prodajnim mjestima u Čakovcu, Zagrebu, Dubrovniku, Opatiji i online na xd-store.com!

 

Moda