Kraljica Letizia
Profimedia //

Kraljica Letizia

Haljina je naravno djelo poznate dizajnerice Caroline Herrere, a možete je pronaći po cijeni od 850 €. Ono što je čini posebnom je odvažni cvjetni uzorak koji je odavao osvježavajući i živahan dojam, pa je tako idealan izbor za ljetnu sezonu. Dizajn haljine kombinirao je modernu sofisticiranost s daškom razigrane elegancije, odražavajući Letizijin istančan osjećaj za suvremenu, ali bezvremensku modu. Kraljica je ovaj komad iskombinirala s Hugo Boss bijelim sandalama na petu i Caroline Herrera ljubičastom torbicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Spanish Royal Family (@spain_royal)

Kraljica je bila u Barceloni na godišnjem sastanu Instituta Cervantes, organizacije posvećene promicanju španjolske kulture i jezika diljem svijeta. Događaj, održan u povijesnoj gradskoj vijećnici Barcelone, okupio je brojne ugledne osobe, uključujući gradonačelnika Barcelone, Jaumea Collbonija, i direktora instituta, Luisa Garciju Montera.

Ovaj događa dolazi usred vrtloga glasina bivšeg šogora kraljice Letizije, koji je nedavno iznio kontroverzne tvrdnje o navodnoj aferi s kraljicom. Unatoč glasinama, Letizia je uspjela zadržati svoju staloženost i eleganciju, a njezina živopisna haljina može se shvatiti kao simbol otpornost i samopouzdanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Ovaj komad savršeno naglašava kraljičinu ljubav prema odvažnim uzorcima i trend promišljenog pristupu modi te predstavlja još jedan primjer njezine sposobnosti da bez napora kombinira stil, eleganciju i snažan osjećaj kulturnog identiteta.

U nastavku donosimo nekoliko dobrih zamjena za njezinu cvjetnu haljinu:

 

Moda