ZALANDO/Kito Munoz
//

ZALANDO/Kito Munoz

Ljudi se sve više umaraju od urbanog života i gužve. U želji za dubljom povezanošću s prirodom, mnogi mijenjaju prenapučene gradove za mirnije okruženje, gdje biljke i rijeke bude nostalgiju za vremenima prije pametnih telefona. Kako sve više potrošača provodi slobodno vrijeme u prirodi, energija Majke Zemlje počinje utjecati i na njihove modne izbore.

   

Paleta bijelih, krem i crnih nijansi asocira nas na prozračne i eterične vibracije neba. Bijela Anna Field košulja s naborima, u kombinaciji s Pieces suknjom i sandalama s remenčićima, odličan su odabir za outfit inspiriran ljetnim nebom.

   

Tirkizna, biserno zelena, baby blue, sjajna smeđa i dašak ružičaste boje neodoljivo podsjećaju na šum valova. Ova estetika može se postići s mnogo drapiranih, prozračnih, laganih odjevnih predmeta i bisernih detalja. Upotpunite outfit Lulu & Jane nakitom za savršeni morski look.

Za izgled inspiriran Majkom Zemljom, vodimo se zelenim, neutralnim i kamuflažnim bojama. Wish lista? Na njoj su nam pak Desigual široke traperice boje pijeska ili kargo hlače, mule sandale s uzorkom zmijske kože, praktični prsluci, kaki jakne i slojevite suknje.

 

 

Moda