Naeem Khan
Launchmetrics //

Naeem Khan

Inspiraciju za novu manikuru tražimo svugdje, na Instagramu, TikToku, Pinterestu, crvenim tepisima ali ovoga put su nas nadahnule piste New York Fashion Weeka. Manikure su već godinama način izražavanja svoje osobnosti i na ulicama i internetu se može vidjeti cijela lepeza različitih dizajna. Mi smo izdvojili 5 manikura koje su nas posebno upale u oko. U našem odabiru ima onih koji nisu skloni eksperimentiranju, ali smo odabrali nekoliko za one hrabrije. 

Dugi vrhovi

Modeli na reviji Helen Anthony su imali duge french tips u raznim bojama, od crvene, roze, žute do plave. Ovaj trend je već duže vrijeme prisutan među ljubiteljima manikure i jedina razlika je u duljini nokta. Ipak, ne radi se klasičnim french tips noktima, jer je boja povučena do donjeg dijela nokta. 

Nude nokti sa srebrenim i zlatnim detaljima 

PatBo je za svoju reviju odabrala elegantnu klasiku. Nude nokti sa zlatnim i srebrenim detaljima su predivan odabir za svaki dan, ali i za mladenke. Nisu obični već imaju twist, a boja se može birati u skladu s prstenjem. 

Dugi metalik nokti

Baš kada smo pomislili da su dugi šiljasti nokti lagano počeli gubiti na svojoj snazi, osvanuli su na reviji Grace Ling. Modeli su imali duge metalik srebrene nokte iz čega je jasno da ovakav dizajn ponovno vraća nakon što je mrvicu oslabio za vrijeme toplijih dana. 

Obrnuti vrh

Ovakav odabir neće biti svačiji ukus, ali je sigurno da su inovativni. Vrh noktiju je zaokrenut tako da je pravi nokti vrha ravan. Ono što se mora priznati je da su nepraktični. Zato ukoliko imate neku posebnu prilogu, iskoristite priliku za napraviti nešto drugačije. 

Crni ombre 

Ovo je još jedan dizajn koji klasici daje moderni zaokret. Radi se o crnim ombre french tips koji zbog tog efekta izduljuju nokat. Naeem Khan je odabrala crnu boju, ali se mogu napraviti s bilo drugom bojom -  s npr. baby plavom će biti razigraniji dok s crnom izgledaju sofisticiranije. 

Ljepota