ROugemarin Park
//

Rougemarin Park

Zelena oaza usred grada ispod krošnji 40 metara visokih stabala nudi pravo osvježenje, a mirisi koji se šire iz kuhinje privlače prave sladokusce. Chili cvjetača, Shanghai pork tacos, park burger, pizza pepperoni, mega slider pulled pork, pohani sladoled samo su neki od specijaliteta u kojima cijelog ljeta možete uživati u ugodnom zelenilu Rougemarin Parka. Poznat po vrhunskoj gastro ponudi, omiljeni Park i ove godine oduševljava. 

Velika novost koja je oduševila sve posjetitelje popularni su mini kokteli i raznovrsna ponuda bucket bara. Znamo da je ljeto za uživanje u koktelima i okusima, no, ove sezone u Parku možete isprobati paletu različitih koktela u mini izdanjima i sa svojim prijateljima uživati u omiljenim ljetnim pićima. Umjesto pet dobit ćete 20 mini koktela serviranih u mini teglicama, a svatko u društvu ima priliku isprobati različite okuse i recepture. Savršeno hladno osvježenje za vruće ljetne dane i noći! 

Pak je ove godine pripremio posebnu ponudu pića za sve koji dolaze u grupama, s prijateljima ili za afterwork druženja. Ako nikad niste vidjeli bucket bar, požurite u Rougemarin. Svi smo već navikli na bucket ponudu omiljenih pića, ali u parku je ponuda izrazito raznolika, a za svaki bucket plaćen MasterCard karticom, ide i 20 posto popusta. Pritom, možete birati odlična vina, pivo, gin, votku a za veće grupe osiguran je poseban bucket bar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rougemarin (@rougemarin.hr)

Ovo je jedino mjesto u gradu gdje možete uživati u vlastitom pikniku a da pritom imate već pripremljenu hranu. Možete birati hladne ili tople zalogaje u piknik paketu, a možete birati i veličinu paketa: za dvije ili za pet osoba. Mini bagel s lososom, bruschetta s tapenadom od crnih maslina i grana padanom, tortilla wrap, tramezzini s dimljenim sirom i kulenom i mini bagel s mortadelom, pestom od pistacija, cherry rajčicama i svježim sirom, odličan su izbor za vruće dane i vrhunski snack uz hladna pića. No, topli zalogaji pravi su gastro festival za istančana nepca. Poznavatelji signature jela Rougemarin parka  već su tradicionalno navikli na njihovu famoznu pizzu koja je jedan od bestsellera cijele sezone.

U Zagrebu je ovog ljeta zabavno i živo jer ekipa iz Parka je pripremila raznovrstan program u kojem svi mogu izabrati svoju zabavu. Od paint&bubbles slikarskih radionica, plesnjaka salse, afterwork partyja, do posebno zanimljivih igraonica i radionica za sve koji dolaze sa svojim omiljenim kućnim ljubimcima. 

Kako ovo nije još jedan festival, ali pruža festivalsko iskustvo koje traje, cijelog vikenda, točnije subotom od 10 sati pa sve do navečer kao i cijelu nedjelju, park će biti u potpunosti ispunjen sadržajima za obitelji i grupe s djecom. Family vikend zona, igračke za klince, napuhanci, ljetni rekviziti za druženje u parkiću i slikarske radionice te predstave za djecu oduševit će najmlađe, kreativno će ih zabaviti, a možda će u nekome od njih probuditi i malog umjetnika. 

Uz sve ovo, Rougemarin Park je jedini festival koji ne koristi jednokratnu ambalažu jer uživanje u idiličnim zalascima i prirodnoj hladovini, ide uz brigu o okolišu.

Za sve informacije o programu i rezervacijama zapratite službene Instagram stranice Rougemarin Parka jer ljeto u gradu tek počinje, a ako ne još niste odlučili kamo za vikend, vrijeme je za vikend u parku. Radno vrijeme Rougemarin Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17:00 – 23:00, petkom 17:00 – 24:00, subotom 10:00 – 24:00 i nedjeljom 10:00 – 23:00 sata.

Lifestyle