Profimedia //

Kate Middleton prije koji sat je primila srdačne ovacije dok je ulazila u Kraljevsku ložu na finalu Wimbledona na kojem će tradicionalno uručiti pehar ovogodišnjem pobjedniku, Novaku Đokoviću ili Carlosu Alcarazu. S obzirom na to da je Kate već neko vrijeme odsutna iz svih javnih kraljevskih dužnosti, nakon što joj je početkom godine dijagnosticiran rak, njezino pojavljivanje na ovom prestižnom teniskom turniru bila je jedna od glavnih tema u posljednje vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE Croatia (@ellecroatia)

U pratnji svoje devetogodišnje kćeri, princeze Charlotte, i svoje sestre, Pippe Middleton, buduća kraljica dočekana je s velikim pljeskom, a njezin spektakularni ulazak obilježila je i modna kombinacija koja dolikuje jednom ovako velikom trenutku. Kate je za ovu prigodu odjenula elegantnu ružičastu haljinu brenda Safiyaa koja je na sebi imala mašnu u bojama All England Cluba kojeg je Kate pokroviteljica. Kate je haljinu upotpunila s bež torbicom i bež salonkama. 

Ovo je njezino drugo javno pojavljivanje ove godine, nakon što se nedavno pojavila na javnom događaju Trooping the Colour koji je bio njezin prvi službeni angažman od prošlog Božića. Prije nego što su zauzele svoja mjesta u loži, majka i kći susrele su se s nekoliko ženskih teniskih zvijezda, uključujući 21-godišnju Emmu Raducanu koja je Kate uručile buket, dirljiv znak pažnje za njezin povratak. 

Charlotte, koja je nosila šarmantnu Guess haljinu s točkicama, bila je vidno oduševljena susretom s Raducanu, a njihov susret zabilježen je naravno i s nekoliko dirljivih fotografija. Nismo mogli ne primijetiti ni odsustvo princa Williama i princa Georgea koji večeras sudjeluju na finalu Eura u Berlinu.

Osim druženja s teniskim zvijezdama, Kate i Charlotte također su se susrele i sa sudionicima programa "Work at Wimbledon". Ova inicijativa podržava mlade ljude iz različitih sredina pružajući im uloge na prvenstvu, a s obzirom na to da je Kate i inače poznata po svojoj predanost mladima i razvoju zajednice, ovaj susret bio je sasvim očekivan.

Princezino pojavljivanje na Wimbledonu uistinu je dirljiv i značajan trenutak kojim, ne samo da je naglasila svoju ljubav i podršku prema tenisu, već i snagu i jedinstvo kraljevske obitelji tijekom ovih izazovnih vremena.

Lifestyle