Somersby
//

Somersby

Somersby, najpopularniji cider u Hrvatskoj nastavlja širiti svoj svijet optimizma, pružajući mogućnost dobre zabave i uživanja čak i onima koji preferiraju bezalkoholne varijante. Ovaj poznati brend donosi nam čak dva nova okusa – Jagoda Limeta i Mandarina. S 0% alkohola, novi okusi donose autentično iskustvo, bez kompromisa na okusu i kvaliteti. A upravo su jučer ova dva nova bezalkoholna okusa predstavljena na ljetnom afterwork eventu u Parku želja u Rakovom Potoku, između Zagreba i Samobora. U predivnom ambijentu Somersby vrta okupljene optimiste zabavljao je ToMa, a ovo ljetno predstavljanje nisu propustili niti Katarina Baban, Sementa Rajhard, Martina Stjepanović Meter, Pamela Badžek, Lucija Lugomer, Niko Čuturić, Filip Jančik, Nina Remenar, Sven Kranželić.

Napravljeni po jedinstvenoj Somersby recepturi, nova dva okusa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Somersby Jagoda & Limeta okus je baziran na sofisticiranoj aromi jagode uz osvježavajuću notu limete, dok s druge strane Mandarina donosi kombinaciju osvježavajućeg okusa citrusnog voća i slatkoće mandarine. Novi okusi omiljenog cidera savršeno pristaju druženjima s kolegama, prijateljima i obitelji u svim prilikama. Idealni su za pauze tijekom radnog vremena, after work opuštanje, rođendane, roštilj, zabavu uz bazen. 

Kao i svi Somersby cideri, Somersby Jagoda Limeta i Mandarina poslužuju se dobro rashlađeni u čaši s puno leda. Dostupni su staklenoj boci od 0,33 L i limenci od 0,33 L, a čekaju vas na prodajnim mjestima na kojima ste i dosad uživali u ostalim Somersby okusima.

0% alkohola, 100% Somersby. Genijalno. Zar ne?

 

Lifestyle