2 Fargo Lane
Compass //

2 Fargo Lane

Izgrađena 1929. godine, vila u georgijanskom stilu ima 11 kupaonica i 8 spavaćih soba renoviranih s modernom estetikom. Nastojeći očuvati svoj izvorni karakter, imanje se prostire na 11.000 četvornih metara i prostire se na četiri kata s drvenim stambenim prostorima i interijerima koji se griju brojnim izvornim kaminima tog vremena. Obližnje selo Westchester, smješteno na rijeci Hudson, je desetljećima jedno od glavnih it mjesta za slavne osobe.

U impozantnoj strukturi od cigle i kamena boravio je Charles Lewis Tiffany, osnivač Tiffany & Co., zatim obitelj Matthiessen, bogati trgovci šećerom, te Leonard Yablon, bivši direktor Forbes Inc., prije nego što ju je kupio holivudski par.

Kako prenosi WSJ, Zeta-Jones prodaje kuću jer su joj djeca napustila obiteljsko gnijezdo, a profesionalne obveze je vode u inozemstvo. "Kad sam kupila našu kuću u Irvingtonu, znala sam da će naša obitelj ovdje proživjeti mnogo sretnih trenutaka, a tako smo i doživjeli", rekla je nagrađivana glumica prije nego što je dodala da planiraju provoditi više vremena u Europi i na Bermudama. Udobna i raskošna, ogromna rezidencija uključuje igraonicu, sportsku dvoranu, grijani unutarnji bazen i knjižnicu, a sve je uređeno u neformalnom stilu.

Ogromno imanje Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones, jednog od najdugovječnijih holivudskih parova (u braku su 24 godine), na prodaju je objavila agencija Compass, koja navodi: „Ponuda je jedinstvena prilika za uživanje u životu neviđene ljepote, luksuza i privatnosti."

Lifestyle