bijelo dugme
//

bijelo dugme

Upravo zbog te goleme potražnje, organizatori su se potrudili i omogućili praćenje koncerta putem livestream platforme LOLI koja omogućuje video i audio prijenos uživo, bez obzira na kojoj se lokaciji gledatelji nalaze. Koncert će se održati u nedjelju 25. kolovoza, a streaming će započeti u 21:35, a ELLE na svom Instagram profilu dijeli 10 ulaznica live stream koncerta! 

50 koncerata diljem regije

Atmosferu će pritom Bijelo dugme zagrijati u svojoj “udarnoj” postavi - Goran Bregović na gitari, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa kao vokali, Điđi Jankelić na bubnjevima, Zoran Redžić na basu i Ogi Radivojević na klavijaturama.

Cave Romane jedna je od 50 destinacija omiljenih rokera u sklopu njihove zlatne dvogodišnje turneje. Naime, Bijelo dugme tim povodom simbolično održava 50 koncerata diljem regije i svijeta. Započeli su u gradovima bivše Jugoslavije, a dugmemaniju će zatim širiti i u ostalim gradovima svijeta.

'Sretan sam što smo se ponovno okupili kako bismo proslavili ovaj važan jubilej: 50 godina Bijelog Dugmeta predstavlja ne samo glazbenu povijest, već i dio života mnogih generacija. Nadam se da ćemo svojim nastupima podsjetiti ljude na te divne trenutke i stvoriti nove uspomene', ističe Goran Bregović, vođa benda.

LOLI live stream platforma

LOLI live stream platforma ovaj će koncertni događaj godine prenositi uživo, a gledati ga mogu obožavatelji iz cijelog svijeta. Kupljenom ulaznicom, koncert se može gledati uživo ili 48 sati nakon koncerta. Svoju ulaznicu za ovaj live stream spektakl možete odmah kupiti na: https://loli.stream.

LOLI live stream platforma, poznata je po vrhunskim prijenosima glazbenih događaja, a omogućuje gledateljima iz svih dijelova svijeta da dožive ovu glazbenu poslasticu iz udobnosti vlastitog doma. Kvaliteta prijenosa bit će nevjerojatna, u HD rezoluciji i s vrhunskim stereo zvukom.

Više informacija o turneji Bijelo Dugme - “Doživjeti stotu”, prodaji karata, tour memorabilija i live streamu,  potražite na www.bijelodugme50.com.

 

 

Lifestyle