Jennifer Lawrence
spotlight //

Jennifer Lawrence

U najnoviji filmu Lynne Ramsay "Die, My Love" navodno u glavnim ulogama biti Jennifer Lawrence i Robert Pattinson. Njezina zadnja tri filma su ekranizacija knjiga što je slučaj i s „Die, My Love“. Autorica knjige je argentinska spisateljica Ariana Harwicz, a u fokusu je žena u ruralnoj Francuskoj koja se bori s brakom i majčinstvom. Scenarij je napisala Ramsay zajedno s Endom Walsh.

Prije 22 godine je ekranizirala knjigu „Morvern Callar“, zatim je 2011. snimila psihološki triler „We Need to Talk About Kevin“ po knjizi Lionel Shriver te otprije spomenuti „You Were Never really Here“ spisatelja Jonathana Amesa.

Nakon komedije „No Hard Feelings“, Lawrence se odlučila za potpuno suprotnu ulogu. Pattinsonov zadnji projekt na kojem je sudjelovao je japanski animirani film „The Boy and the Heron“, rad Hayaoa Miyazakija koji je osnivač slavnog Studija Ghibli. Za 2025. godinu već ima najavljen film „Mickey 17“ režisera Bonga Joona-hoa, dobitnika Oscara za „Parazit“.

Još uvijek se ne znaju detalji, nije izašla najava filma ali se zna da će Martin Scorsese i Andrea Calderwood biti producenti.

Pop kultura