yummy tingles
//

yummy tingles

Vanilija, tost, mlijeko, maslac, francuske delicije. Zvuči kao savršeni doručak, zar ne? Ipak, ovo su note parfema Yummy Tingles mlade parfemske kuće ASMR koja nas je oduševila svojim konceptom, ali i dotičnim parfemom koji ćemo definitivno nositi u ostatku ove godine. 

ASMR Parfums je francuska parfemska kuća koja svoje djelovanje i proizvode svodi na fenomen po kojem su nazvali svoj brend. Autonomni senzorni meridijalni refleks je osjećaj ugode koji prolazi kroz tijelo tijekom masaže leđa, a već je nekoliko godina popularno izazivanje slične reakcije uz pomoć raznih zvukova, nešto što je s vremenom postalo treći najtraženiji pojam na YouTubeu, TikToku i ostalim društvenim mrežama. Filozofija ASMR Parfums se svodi na izazivanje iste tjelesne reakcije, no ovoga puta uz pomoć olfaktivnog faktora. 

Sigurni smo da će nam Yummy Tingles izazvati takvi reakciju. Naime, u moru gurmanskih parfema s jestivim notama, ovaj se izdvaja zbog svoje gornje note maslaca i mlijeka u koje potapaju srednje note francuskog tosta i karamele. Sve je to položeno na bazu donje jedinstvene note vanilije koja je već odavno poznata kao jedan od najdražih mirisa ljudskom nosu. Dodamo li tome svemu činjenicu kako je ovaj parfem proizveden u skladu s održivim principima, te njegovu cijenu od 35 eura za 50 mililitara, našem oduševljenju nema kraja. Add to cart!

Ljepota