Shine your light
zalando //

Shine your light

Od 8. do 10. kolovoza tisuće posjetitelja istraživalo je širok asortiman koji nudi Zalando, dobilo je personalizirane savjete od međunarodno priznate stilistice Barbare Repe i imalo priliku osvojiti posebne nagrade. Sve se to odvijalo u prekrasnom okruženju otoka Brača, nudeći potpuno novo iskustvo jer je Zalando prvi brend koji je organizirao takav događaj na ovoj jedinstvenoj lokaciji.

Kroz tri dana posjetitelji pop-upa mogli su uživati u širokom izboru komada koje je odabrala Barbara Repe, a odražavaju živopisne nijanse ljeta na hrvatskoj obali. Pomno odabrana kolekcija je inspirirana s tri teme koje su savršeno uhvatile bit ovogodišnjih ljetnih trendova.

Izloženi modni komadi bili su umirujućih tonova breskve, dobro poznate pod nazivom apricot crush i romantičnih pastelnih nijansi koje podsjećaju na sladoled, stvarajući prozračnu i svježu atmosferu. Osim toga, u izloženoj kolekciji komada koji su dostupni na Zalando.hr, mogli su se pronaći komadi u odvažnoj nijansi cyber limete, blistave crvene i kobaltno plave - sve što je potrebno da zablistamo pod suncem na Jadranu.

Pop-up je popraćen sloganom "Shine Your Light", a poziva posjetitelje da slave individualnost kroz jedinstvene stilove.

"Ljeto je godišnje doba kada nakratko možemo zaboraviti na odijevanje za odlazak u grad i na posao te se počinjemo zabavnije odijevati, prvenstveno za vlastite avanture i same sebe. Htjeli smo inspirirati i motivirati posjetitelje da se poigraju modom, krojevima, bojama i teksturama. Nadamo se da će posjetitelji pop-upa biti jednako samopouzdani i inspirirani i po završetku ljeta”, kaže Repe.

Posljednje večeri pop-upa na Braču, Zalando je priredio nezaboravno druženje u poznatom Auro beach baru. Događaj je okupio istinske modne entuzijaste, uključujući najveće hrvatske modne influencere kao što su Karla Zelić, Nika Turković, Anamarija Asanović, Lucija Lugomer, Dora Martinović, Damir Begović, Andro Anić i mnogi drugi, kako bi proslavili inspirirajuća poznanstva i ljetne vibracije u živopisnom i elegantnom okruženju.

Lifestyle