Bau Bar
//

Bau Bar

Sjedite u baru, more vam je na dlanu i plaža je udaljena doslovno tri stepenice, hlad je jer ste u stijeni podno jadranske magistrale i pijete svoju jutarnju kavu. Točno ovako izgleda Bau bar u blizini Primoštena. Otvorio se tek prije dvije godine, nije postao previše popularno mjesto i to ga čini pravim malim biserom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bau Bar (@baubar.primosten)

Kako bi došli do Bau bara, a dolazite automobilom, morat ćete se prošetati da bi popili piće ili kavu jer u blizini ne postoji parking. Bar čak nema obične šalice za kavu nego je svaka izašla iz studija za keramiku Traversa design te imaju natpise poput "Opet stari kruv", "Idem u Bau Bar", "Nisan ti ja brancin." Osim odlične kave, imaju široku vinsku kartu i ukusne koktele. Ako se želite na trenutak osvježiti, mala plaža se nalazi ispod Baua. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bau Bar (@baubar.primosten)

Ovaj bar nije tipični beach bar u kojem trešti glazba i ne može se čuit razgovor. Izuzetno je miran, svira ugodna glazba i može se u miru razgovarati. Također nije ogroman kao što ovakvi barovi znaju biti što ga čini idealnim za odmor za dušu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bau Bar (@baubar.primosten)

Lifestyle