Instagram
@tivoliportopiccolo //

Instagram

Portopiccolo je idealna destinacija za avanturiste ali i za one koji svoj odmor vole provesti na plaži/bazenu s koktelom u ruci -  ovaj resort nudi ponešto za svakoga. Na samo tri sata udaljenosti od Zagreba, skriven u dragocjenom Tršćanskom zaljevu, nalazi se resort Portopiccolo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort (@tivoliportopiccolo)

Resort Portopiccolo nudi razne opcije smještaja, uključujući luksuzne apartmane i vile, koji se ističu svojom arhitekturom i dizajnom u skladu s Mediteranom. Zgrade su izgrađene od lokalnog kamena ali ipak prevladavaju moderni elementi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort (@tivoliportopiccolo)

Ako ste više avanturistički tip, Portopiccolo je na idealnoj lokaciji, jer mu se u blizini nalaze gradovi koje možete istražiti; Palmanova, Udine, Venecija te Trst i nezaobilazna destinacija u Trstu – dvorac Miramare. Za svoje goste, resort je osigurao razne aktivnosti u kojim mogu sudjelovati; jedrenje, ronjenje, planiranje i biciklizam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Castello e Parco di Miramare (@museomiramare)

Ekskluzivni wellness centar s raznovrsnim spa tretmanima, saunama i teretanom, zadužen je za vaše punjenje baterija, kao i ekskluzivna privatna plaža, koja je mnogo više od plaže. Purobeach Portopiccolo pruža pogled na kristalno čisto more Tršćanskog zaljeva, ležaljke, zonu za opuštanje i vanjski infinity bazen s prekrasnim pogledom na more. Ovaj beach club nudi širok izbor jela i pića, koja će vam osoblje poslužiti izravno na ležaljku, omogućujući vam potpuno opuštanje i odmor. Ovaj ekskluzivni bazen i plaža, idealna su opcija i za jednodnevni bijeg iz Zagreba i hvatanje prvih zraka sunca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort (@tivoliportopiccolo)

Luksuzni resort Portopiccolo se može pohvaliti i raznolikom ponudom restorana i barova koji nude mediteransku kuhinju i lokalne specijalitete, kao i prekrasnom marinom s kapacitetom za oko 120 jahti, što ovo mjesto čini idealnim za ljubitelje nautike.

Lifestyle