dm ženska konferencija
promo //

dm ženska konferencija

Povezanost mentalnog i fizičkog zdravlja bit će tema panela „Psihodermatologija“, u kojem će voditeljica panela, akademkinja Mirna Šitum, u razgovoru sa psihologinjom Narci Menix, vizažisticom Marijom Butković i voditeljicom Andreom Bučom, istražiti međuodnos psihološkog statusa i zdravlja kože.

Na mentalno zdravlje i kvalitetu života značajno utječu i muško-ženski odnosi. Zato će, u istoimenom panelu, sociolog i pisac Bruno Šimleša, pjevačica i poduzetnica Franka Batelić i voditelj Tomislav Marić razgovarati o razlikama koje utječu na odnose muškaraca i žena te kako razumijevanje i prihvaćanje tih razlika može doprinijeti  prisnosti i boljem razumijevanju partnera. O roditeljstvu i izazovima različitih fazi odrastanja razgovarat će psiholog Kristijan Kraljević, glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović te poduzetnica i PR stručnjakinja Lana Klingor.

Treća dm ženska konferencija posvetit će posebnu pozornost menopauzi i perimenopauzi o kojima će govoriti ginekologinja Jadranka Belan Žuklić, specijalist psihijatrije Krešimir Puljić, specijalistica neurologije Darija Maković Lakušić te pjevačica i voditeljica Sanja Doležal. O debljini kao zdravstvenom problemu govorit će se u panelu „Debljina -  znate li svoj broj (za zdravlje)“, u kojem će stručnjaci otkriti kada je debljinu potrebno liječiti te će se osvrnuti na negativne učinke body positivityja.

Sudionice će se moći uključiti u sve panel rasprave, opustiti se i nasmijati uz stand up nastup Gorana Vinčića te sudjelovati na radionici face joge pod vodstvom certificirane face fitness trenerice Mije Šoškić.

Konferencija  je namijenjena je ženama koje žele očuvati svoje zdravlje i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života, a ulaznice, čiji je broj ograničen, moguće je kupiti u svim prodavaonicama dm-a u Zagrebu te u dm online shopu po cijeni od 10 eura.   

Lifestyle