Profimedia //

Ogrlice s inicijalima su žarile i palile kada je film "High School Musical" bio centar pop kulture. Gabriella (Vanessa Hudgens) je nosila ogrlicu s inicijalom svoga dečka Troya (Zac Efron) i svi su je htjeli. Ne smijemo zaboraviti ni na Carrieinu zlatnu ogrlicu iz serije " Sex and the city", a iako ovaj trend nikada nije potpuno nestao, jedno vrijeme je izgubio na svojoj snazi. Počeo se vraćati prošlog ljeta kada je Ryan Gosling viđen s malim B na svojim prsima za vrijeme promocije "Barbie." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONBONWHIMS®️ (@thebonbonwhimsclub)

Ovakve ogrlice su odličan dar jer su personalizirane i bezvremensei. Jedna od važnijih stvari kod odabira na koju morate paziti je ta da li osoba više preferira zlato ili srebro. Nadalje, vrijedi razmotriti hoće li osoba ogrlicu nositi svakodnevno ili za posebne prilike. Ako će ju nositi svakog dana, onda je sigurnije da odaberete neke minimalističkije i jednostavnije. One s ukrasima poput cirkona će vjerojatno biti rezervirane za posebne prilike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L’adorine (@ladorine_jewels)

Ne nose se samo ogrlice s inicijalima mada su najpopularnije. Glazbenik Harry Styles već godinama nosi Guccijeve prstene sa svojim inicijalima. Na londonskom koncertu na Wimbledonu, Taylor Swift je fotografirana s inicijalima "T" i "A" u obliku malih naušnica koje nisu usklađene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Chapelle (@taylorswiftstyled)

U nastavku vam donosimo naš odabir predivnih ogrlica s inicijalom, bilo da kupujete sebi ili dragoj osobi za poklon. 

Elle izbor

Moda