Launchmetrics //

Traperice su evoluirale od jednostavnog i ležernog komada do ključnog dijela svake garderobe, a za jesen 2024. stilisti i brojni dizajneri, naglašavaju njihovu svestranost u kombinaciji s elegantnim, dugim topovima. Ovaj spoj opuštenosti i sofisticiranosti omogućava vam da postignete moderan i chic izgled koji je idealan za ured ili šetnju gradom uz obavljanje 101 stvari s to-do liste. Evo nekoliko stylish ideja kako nositi ovaj trend početkom jeseni!

1. Traperice i duga svilena bluza s vezom

Za profinjen, ali udoban izgled, kombinirajte uske traperice s dugom bluzom izrađenom od svile ili satena, ukrašenom delikatnim vezom. Stella McCartney dala je nekoliko dobrih primjera ove kombinacije, odnosno uske, tamno plave traperice uparene s bluzom u pastelnoj boji koja lagano pada preko bokova, ukrašena cvjetnim vezom i vezicama. Ovoj kombinaciji možete dodati sandale s malom potpeticom i torbu s lancem za urbani, ali ženstven izgled.

2. Široke traperice i prozirna bluza 

Ako volite ležerniji stil s daškom elegancije, široke traperice u svijetloj nijansi plave boje savršeno će se uklopiti s dugom bluzom izrađenom od prozirnog materijala poput šifona ili organze. Izaberite bluzu s naglašenim zvonolikim rukavima i visokim ovratnikom, poput one koju smo pikirali kod Bottega Veneta za sezonu proljeće-ljeto 2024. 

3. Traperice i asimetrični top 

Za one koji žele istaknuti figuru, traperice visokog struka u kombinaciji s asimetričnim topom na jedno rame su savršena opcija. Miu Miu donosi verziju koja uključuje tamne traperice i top s dramatičnim, dugim rukavom koji dodaje dašak drame cjelokupnom izgledu. Ovaj outfit nadopunite jednostavnim, elegantnim naušnicama i balerinkama.

4. Traperice i svilena tunika s cirkonima i dubokim dekolteom

Trend bojenih traperica se vraća, a ovog ljeta popularne su nijanse poput lavande, svijetlo zelene ili ružičaste. Uparite ove traperice s dugom svilenom tunikom koja ima duboki V-izrez, cirkone i lepršave rukave. Ovaj look je idealan za ljetne večeri ili opuštene koktele na otvorenom.

5. Traperice i voluminozni top s volanima

Za ljubitelje crne boje, uske crne traperice u kombinaciji s voluminoznim topom s volanima predstavljaju sofisticiranu opciju. Crne traperice stvaraju elegantnu siluetu, dok voluminozni top s detaljima poput volana ili mašni dodaje razigranost.

Moda