Launchmetrics //

Ako postoji jedan trend koji se stalno vraća na modne piste i u naše ormare, to je transparentnost. Od odjeće i donjeg rublja do cipela, prozirni trend ostavio je traga u gotovo svakom aspektu mode, a sada je osvojio i torbe. Prozirne mesh torbe brzo su postale najtraženiji modni dodatak ove sezone. Internetska shopping adresa Net-A-Porter bilježi nevjerojatan porast od 143 % u pretragama u posljednja tri mjeseca, a najpoželjnije su one brendova Longchampa i Alaïe.

Francuska modna kuća Alaïa odigrala je ključnu ulogu u popularizaciji ovog prozirnog trenda. Nakon uspjeha njihovih kultnih ribarskih cipela i balerinki, brend je proširio svoju ponudu na mesh torbe koje smo u proteklih nekoliko tjedana mogli vidjeti u rukama brojnih it djevojaka poput Due Lipe i Sydney Sweeney. Čak je i Jennifer Lawrence nedavno viđena s Proenza Schoulerovom suptilnom verzijom mesh torbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Privlačnost transparentnosti

Ono što izdvaja prozirne mesh torbe od drugih trendova je njihova sposobnost otkrivanja. Transparentna priroda ovih torbi poziva na znatiželju i potiče razinu prisnosti i otkrivanja koju većina drugih modnih dodataka ne omogućuje. Ono što odlučite staviti u svoju mesh torbu može govoriti o vašem stilu jednako kao i sama torba. Od pažljivo odabranog ruža za usne, do žvakaće gume, svaki predmet u torbi doprinosi ukupnom izgledu. 

Ova torbica ide uz većinu modnih kombinacija kojima daje jedan novi element iznenađenja, pa nema sumnje kako je mesh torba modni dodatak sezone. Upravo zato, u nastavku donosimo nekoliko naših favorita iz aktualne ponude kako high street, tako i onih luksuznijih brendova. Što ćete vi nositi u svojoj mesh torbi ove sezone? Što god to bilo, pobrinite se da bude vrijedno pokazivanja!

Elle izbor

Moda