Profimedia //

U pratnji svog supruga, princa Harryja, i potpredsjednice Kolumbije, Francie Márquez, Meghan Markle je prije koji dan posjetila selo San Basilio de Palenque u sjevernoj Kolumbiji. Nas je naravno oduševila Meghanina pažljivo odabrana kombinacija koja je odlična inspiracija za sve one koji ne znaju što odjenuti u ovom prijelaznom periodu kada se već svi polako vraćamo na posao i u svakodnevne rutine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Meghan je ovom prilikom odjenula elegantan bijeli top brenda Argent koji je služio kao savršena osnova za složenije elemente njezine odjevne kombinacije poput pencil suknju brenda Posse. Suknja u boji slonovače pružila je oštar kontrast živopisnom ambijentu San Basilio de Palenquea, a njezin klasični kroj dodao je dozu suptilne elegancije ukupnoj odjevnoj kombinaciji.

U znak poštovanja prema lokalnoj kulturi, Meghan je nosila ručno izrađeni šešir kolumbijske dizajnerice Hannie Char. Šešir boater stila ukrašen crnom vrpcom pomogao je Meghan da besprijekorno spojio tradiciju sa suvremenom modom.

Za obuću, Meghan je odabrala Cecilia sandale od crne kože brenda Emme Parsons. Minimalistički dizajn sandala s remenom u obliku slova T savršeno se slagao s ostalim modnim dodacima koje je Meghan nosila poput klasičnih Ray-Ban avijator naočala i Cartier ogrlice. Kao još jedan doprinos kolumbijskom obrtništvu, Meghan je nosila ručno izrađene naušnice od lokalne dizajnerice Marije E Esquivia. Ove naušnice dodale su živopisnu notu boje, pa su tako upotpunile njezin outfit bez da ga zasjene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Outfit Meghan Markle tijekom njezinog posjeta San Basilio de Palenqueu bio je prava lekcija o tome kako se odjenuti u prijelaznom periodu, a pri tome izgledati nevjerovano chic i iskazati poštovanje prema lokalnoj zajednici. Ne znamo za vas, ali mi definitivno "krademo" ovaj look, pa u nastavku donosimo nekoliko pristupačnijih komada s kojima to planiramo učiniti!

Top

Suknja

Sandale

Šešir

Naočale 

Moda