Jenna Ortega
Victor Chavez/Shutterstock Editorial/Profimedia //

Jenna Ortega

Jenna Ortega nas često na filmskim premijerama oduševljava svojim modnim odabirima, pa tako i njezina nedavna press turneja za horor film "Beetlejuice Beetlejuice" nije iznimka. Glumica, najpoznatija po svojoj ulozi u seriji Wednesday, u potpunosti je prigrlila mračni glamur koji je i omaž gotičkom stilu filma, ali i odraz njenog osobnog stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Ortega (@jennaortega)

Jenna u filmu glumi Astrid Deetz, mlađu kćer Lydije Deetz (originalne gotičke ikone koju je utjelovila Winona Ryder), a uz dugogodišnjeg stilista Enriquea Melendeza, glumica je osmislila niz upečatljivih modnih kombinacija pažljivo osmišljenih kako bi se zamaglila granice između lika kojeg glumi i njezine osobne estetike. Od redizajniranih arhivskih komada do unikatnih kreacija, donosimo nekoliko najzapaženije outfite s njene "Beetlejuice Beetlejuice" press turneje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Ortega (@jennaortega)

Jenna je započela press turneju u Mexico Cityju u velikom stilu. Glumica se pojavila u redizajniranoj haljini Vivienne Westwood iz kolekcije proljeće/ljeto 2009. Haljina, prvobitno dizajnirana s dužim rubom, vješto je transformirana u kraću, razigraniju verziju koja je ipak zadržala originalne slojeve tila i strukturirani korzet. Sanjarska estetika haljine bila je upotpunjena unikatnim cipelama Stevea Maddena koje su dodale dašak moderne elegancije ovom arhivskom komadu. Outfit je savršeno kombinirao romantične i gotičke elemente, postavljajući ton za ostatak press turneje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enrique Melendez (@mrenriquemelendez)

Za dnevni press event u Mexico Cityju, Jenna je odala počast prepoznatljivim crno-bijelim prugama koje su obilježile film. To je postigla uz pomoć sakoa Marca Jacobsa kojeg je iskombinirala s Gap trapericama i metalik cipelama koje su dodale elegantnu notu ovoj kombinaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enrique Melendez (@mrenriquemelendez)

Na premijeri u Naucalpan de Juárezu, Jenna je u potpunosti prigrlila "jezivu" estetiku filma u custom kožnoj haljini brenda Lurline. Haljina, izrađena u prepoznatljivoj zelenoj boji filma, bila je ukrašena suptilnim lubanjama koje su dodale sablasni dodir ovom izgledu. Outfit je bio majstorski primjer balansiranja mode inspirirane filmom s visokom modom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Ortega (@jennaortega)

Jenna Ortega je pravi primjer dobrog method dressinga. Svaka odjevna kombinacija pažljivo je odabrana kako bi odražavala i lik Astrid Deetz i Jennin vlastiti mračni glamur, stil koji njeguje još od snimanja serije Wednesday. Uz pomoć Enriquea Melendeza, Jenna ne samo da odaje počast gotičkim korijenima filma, već i pomiče granice modernog gotičkog stila. Dok iščekujemo izlazak filma "Beetlejuice Beetlejuice" 6. rujna, jedno je sigurno, modne kombinacije Jenne Ortege na press turneji već su na nas ostavile trajan dojam.

Moda