IMBD //

Kao najbolja prijateljica glavne junakinje Emily, Mindy donosi dašak ekstravagancije i modnog izričaja koji odražava njezinu osobnost, povijest i kulturološke utjecaje. Mindy Chen dolazi iz bogate kineske obitelji, ali je odlučila krenuti svojim putem, daleko od roditeljskih očekivanja. Njezin stil odražava ovu dvoznačnost, odnosno u njezinim outfitima često se može primijetiti spoj istoka i zapada,  tradicionalnih azijskih elemenata koji se susreću s modernim pariškim šikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

Kimono haljine, svila i uzorci koji podsjećaju na kinesku tradiciju. Mindy često kombinira s odvažnim, urbanim komadima poput kožnih jakni i visokih potpetica. Obožava jarke boje, neobične krojeve i slojevite kombinacije, a iako je Mindy odrasla u luksuzu, njezin stil često uključuje elemente boemskog duha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

Mindy je zapravo dobar primjer moderne Parižanke koja voli luksuz, ali ne podliježe modnim pravilima, a upravo je to najbolji opis za jedan od brojnih lookova iz serije koji bismo rado ukrali. Riječ je o all denim looku koji se sastoji od denim jakne i kratkih denim hlača ukrašenih cirkonima. Mindy je u seriji ovaj Zadig&Voltaire komplet iskombinirala uz bijeli crop top iz Zare, bijelu beretku, Balmain torbicu i denim čizme do koljena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

Mindy uvijek izgleda kao da je u svom najboljem izdanju, a mi u nastavku izdvajamo nekoliko pristupačnijih komada s pomoću kojih možete rekreirati njezin look!

Jakna

Hlače

Top 

Beretka

Čizme

 

Moda