Blake Lively I Gigi Hadid
Profimedia //

Blake Lively I Gigi Hadid

New York je sinoć bio domaćin dugo iščekivane premijere filma Deadpool & Wolverine, pa su crvenim tepihom prošetale brojne zvijezde iz filma. No, pažnju su ipak ukrale Blake Lively i Gigi Hadid koje su ovoga puta bile u ulozi podrške Blakeinom suprugu Ryanu Reynoldsu koji utjelovljuje lik Deadpoola. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ☄ Hadid's Sisters ☄ (@bellagigiupdates)

Blake Lively se tako sinoć potrudila također utjeloviti nešto fatalniju verziju Deadpoola, pa je nosila crvenu kombinaciju, odajući počast zloglasnom odijelu lika uz dašak visoke mode. Kombinezon koji podsjeća na ikonično crveno odijelo Britney Spears iz pjesme "Oops!...I Did It Again" je upotpunila glatkim, ultra-visokim repom i brenčim make-upom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Temple Of Geek (@templeofgeek)

Kao pratnju povela je svoju BFF Gigi Hadid, koja je sa sobom donijela vlastitu dozu superherojskog stila. Manekenka je odjenula žuti Miu Miu top i mini suknju, utjelovljujući tako lik Wolverinea Hugha Jackmana s elegantnim, suvremenim zaokretom. Njezina frizura predstavljala je interpretaciju Wolverinove karakteristične neuredne kose, a čak je i njezina manikura bila tematski usklađena, sjajni crni nokti ukrašeni Wolverineovim ogrebotinama. 

Detalj koji je također privukao veliku pažnju bile su i glomazne narukvice s kojima je Gigi upotpunila look, pa izgleda kako bi upravo ovo mogla biti prekretnica velikog povratka trendaa "kićenja" ruku, koji smo nekada obožavali. 

Tako su Blake Lively i Gigi Hadid, sa svojim savršeno usklađenim izgledima, postale apsolutne zvijezde večeri, a dok je ovaj dinamični duo pozirao pred fotografima držeći se za ruku, na trenutak smo pomislili kako su Deadpool i Wolverine ipak u dobrim odnosima. Ostaje nam samo da pogledamo najavljeni film kako bismo se uvjerili u pravu istinu.J edva čekamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

 

 

Moda