Loewe //

Legendarni britanski glumac Daniel Craig, najpoznatiji po svojoj ulozi Jamesa Bonda, novo je zaštitno lice brenda Loewe. Ova suradnja označava značajan trenutak u modnoj industriji jer uz Craiga, prikazuje i jedinstveni umjetnički doprinos američkog umjetnika Richarda Hawkinsa.

Daniel Craig postaje utjelovljenje Hawkinsove inspiracije koja se savršeno uklapa u prepoznatljivu estetiku Loewea. Kampanja, koju je zabilježio priznati fotograf David Sims, prikazuje Craiga u nizu upečatljivih fotografija koje spajaju provokaciju s visokom umjetnošću, odražavajući duboki utjecaj i glumca i umjetnika na modernu kulturu.

Craiga je prikazan u raznim kombinacijama koje suprotstavljaju tradicionalno krojenje s avangardnim elementima, što je zapravo i suština vizije brenda za nadolazeću sezonu. Rezultat je uvjerljiva priča koja slavi umjetnosti i modu, a J.W. Andersonov je nastavio i kroz žensku kampanju čije je zaštitno lice Greta Lee. 

Dok Daniel Craig prelazi s velikog ekrana na modnu pozornicu, njegova suradnja s Richardom Hawkinsom i brendom stoji kao svjedočanstvo moći međudisciplinarne kreativnosti. Ova muška Loewe kampanja živa je ilustracija predanosti brenda inovacijama i kulturnoj relevantnosti, pa kao takva nudi svjež i provokativan pogled na suvremenu mušku modu.

Moda