Margot Robbie
Profimedia //

Margot Robbie

Nema koja poznata osoba ovaj vikend nije došla podržati jedan od najpoznatijih teniskih turnira na svijetu, Toj skupini se naravno pridružila i glumica Margot Robbie koja je sa svojim suprugom Tomom Ackerleyjem u subotu iz lože gledala polufinalni meč između Daniil Medvedeva i (sada već pobjednika Wimbledona) Carlosa Alcaraza. Njezino prisustvo posebno je privuklo pažnju medija s obzirom na to da je samo nekoliko dana prije turnira, Margot fotografirana u Italiji, a na fotografijama se jasno vidi kako je glumica trudna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hipigram (@hipigram)

Ono što je posebno privuklo pažnju je Margotin outfit ns Wimbledonu za koji je odabrala chic haljinu brenda Alaïa iz kolekcije za jesen/zimu 2024. s kojom je unijela jedan novi twist u klasični teniski stil. Haljina s asimetričnim rubom i ogrtačem na jedno rame, zapravo je pričvršćena kopčama i ušicama koje izdaleka izgledaju kao točkice, a iste omogućuje haljini da se prilagodi bilo kojem obliku tijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LES FAÇONS (@lesfacons)

Upravo je zato ova haljina bila savršeni izbor za Margot s obzirom da joj je pomogla da njezin trudnički trbuh ne dođe toliko do izražaja. Kako god, njegovi obrisu su itekako bili vidljivi što samo dodatno potvrđuje kako će mnogima omiljena glumica uskoro postati mama. Margot je haljinu upotpunila popularnom Alaïa Le Teckel crno-bijelom torbicom, parom crnih cipela s otvorenim prstima te sunčanim naočalama mačkastog oblika. 

Možemo zaključiti kako je za sada Margotin trudnički stil itekako ispunio naša očekivanja, pa jedva čekamo vidjeti što će nam sve sljedeće servirati, pogotovo u red carpet kategoriji!

Moda