Plaža
Noa Beach Club //

Smješten na najpoznatijoj party plaži Zrće na prekrasnom otoku Pagu, uz pogled na zalazak sunca, Noa Beach Club već godinama nudi ljubiteljima elektroničke glazbe iz svih krajeva bogat lineup prepun glazbenih ikona, vrhunsku uslugu, raznoliku turističku ponudu i iskustvo koja se ne zaboravlja. Godine ulaganja u zvuk, produkciju, tehnologiju, uređenje lokacije, glazbenu i gastro ponudu isplatili su se i stavili Nou, otok Pag i Hrvatsku na kartu najpoželjnijih destinacija.

Adut Noa Beach Cluba nisu samo poznata svjetska imena koja iz godine u godinu stižu na Pag, već i ponuda posjetiteljima zbog koje žele i duže i više Zrća. Renovirana plaža ispred Noe poznata po raskošnom sadržaju, baldahinima i ležaljkama, od prirodnih i organskih materijala za opuštanje, a od ove godine i umjetničkim instalacijama, bit će centralno mjesto svima u pauzama između festivala. 

A upravo za par dana u najvećem hrvatskom klubu na otvorenom počinje naš omiljeni festival sezone. Noa Beach Club je ove godine već održao izuzetno uspješne i jedinstvene festivale poput Hideouta i Summertidea, a Circus Maximus nam je ostao u posebnom sjećanju, jer smo tamo bili i mi! Circus Maximus nas je oduševio svojim fenomenalnim efektima i produkcijom zbog koje smo se osjećali kao da smo u najboljem klubu na svijetu. Iskreno, ovdje nam ne treba to ''kao'', jer smo se uz fenomenalne resident i gostujuće DJ-eve rasplesali do ranih jutarnjih sati, a za one kojima nije bilo dosta su tu bili i organizirani afteri.

Srećom, slijedi nam još jedan festival koji pomiče granice i zbog kojeg imate osjećaj da ste došli na neku drugu planetu. Tome, naravno, doprinosi sound sistem koji parira svim svjetskim party destinacijama, te novi i obnovljeni led ekrani postavljeni širom kluba. Fenomenalni Sunscape je na rasporedu od 11. do 14. kolovoza u Noa Beach Clubu. Za njega se još stignete pripremiti, ali požurite, nestaju ulaznice! Kako i neće, jer na Sunscape će nas rasplesati neponovljivi Steve Aoki, maestralni Plastik Funk, Nicky Romero i Kaaze. Za dobru zabavu koja traje do ranih jutarnjih (ili popodnevnih sati ako ste 365 partygirl) su ovdje resident DJ-evi Noide, Lorenzo, Vandal Steve & Monks. I za Sunscape regularne ulaznice možete nabaviti po cijeni od 49 €, a VIP po cijeni od 65 €. Također su u prodaji i dnevne, kao i paketi ulaznica za dvoje ili četvero. Ulaznice i sve opcije paketa i popusta pronađite OVDJE.

Za sve što vam je na pameti na Zrću u Noi, imate opciju i smještaja, u slučaju da ne želite gubiti vrijeme na odlazak i dolazak na vaše omiljeno mjesto za partije. Noa Glamping resort, kao jedini smještaj na plaži Zrće, slovi za jedan od najudobnijih i najluksuznijih smještaja, a prvenstveno i najbližih epicentru zabave. Pronađi svoju eko vilu s bazenom i smjesti se direkt pod zalazak sunca i nadomak najvećih DJ imena.

Osigurajte svoje ulaznice (kao i smještaj i mjesto na party brodu) na vrijeme i pripremite se za avanturu koja će trajati, kao i uvijek na Zrću, do zore. Ne propustite spektakularan pogled na more, udobne ležaljke, vip loungeve, bogatu  gastro ponudu te vizualni i zvučni show na svjetskoj razini u Noi. Isplati se doći na festival u klub koji je zauzeo visoko 12. mjesto na renomiranoj DJ Mag Top 100 ljestvici svjetskih klubova!

Ta visoka pozicija je itekako zaslužena, jer u tom mjestu u kojem zabave ne prestaju vas čekaju party brodovi kao iskustvo koje se pamti, krstarenje Pagom uz glazbu i kupanje, te neopisiv spoj svega što Zrće čini našom omiljenom destinacijom. Vrhunska gastro ponuda nezaobilazan je dio priče kao i sve popularniji glamping resort za one koji žele luksuz i privatnost uz vlastiti bazen. Vodeni sportovi, izleti, teretana, barber shop, tattoo & piercing bar, novi fan shop i novi Noa merch u suradnji s dizajnerom Stevenom Dockmanom… ponuda je bezbroj i svake godine je svaka od njih razlog za još više posjetitelja, što potvrđuju i brojke gostiju na kraju svake sezone. Među njima ćete svake godine sresti i nas!

Lifestyle