Emily in Paris
IMDB //

Emily in Paris

Serija "Emily in Paris" koja je debitirala na Netflixu 2020. godine, brzo je postala globalni hit zahvaljujući svojoj šarmantnoj priči, prekrasnim pariškim lokacijama i zanimljivim likovima. Prateći Emily Cooper, mladu Amerikanku koja se seli u Pariz zbog posla, serija nudi mnoštvo nezaboravnih trenutaka, a mi u nastavku izdvajamo 6 najboljih iz dosadašnjih epizoda!

1. Prvi susret s Parizom

U prvoj epizodi, kada Emily prvi put stiže u Pariz, doživljava šok i oduševljenje gradom. Šetnja kroz poznate pariške ulice, susret s Eiffelovim tornjem i općenito očaranost gradom uvode nas u njezin novi život. Ovaj trenutak savršeno prikazuje njezino uzbuđenje i fascinaciju novom kulturom.

2. Modna revija u Louvreu

Jedna od najupečatljivijih scena iz serije je modna revija koja se održava u Louvreu. U drugoj sezoni, Emily prisustvuje ovom spektakularnom događaju, što nije samo vrhunac modne prezentacije nego i kulturni trenutak koji pokazuje raskoš i eleganciju Pariza.

3. Prijateljstvo s Mindy

Emilyino prijateljstvo s Mindy, simpatičnom i talentiranom kineskom au pair djevojkom, jedan je od najtoplijih aspekata serije. Njihove zajedničke avanture i podrška koju pružaju jedna drugoj čine njihovo prijateljstvo posebnim. Posebno je dirljiv trenutak kada Mindy pjeva u parku i pokazuje svoj Emily pjevački talent.

4. Ljubavni trokut s Gabrielom i Camille

Ono što je obilježilo seriju je Emilyin ljubavnni trokut s Gabrielom, zgodnim kuharom, i njegovom djevojkom Camille. Posebno je napet trenutak kada Emily i Gabriel napokon priznaju svoje osjećaje jedno drugome, ali se moraju suočiti s posljedicama, odnosno moraju to reći Camille.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

5. Alfie i Emily 

Jedan od najsvježijih trenutaka u seriji je početak Emilyine veze s Alfijem, britanskim bankarom. Njihov prvi susret i izlazak u Parizu donosi novu dinamiku i romansu u Emilyin život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

6. Sylvieina podrška Emily

Usprkos početnim nesuglasicama, Sylvie i Emily razvijaju složeni odnos. Jedan od dirljivih trenutaka je kada Sylvie konačno pokaže podršku Emily, prepoznajući njezin trud i kreativnost. Ovaj trenutak označava prekretnicu u njihovom odnosu i pokazuje kako Emily uspijeva zadobiti poštovanje svoje zahtjevne šefice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 

 

 

 

 

Lifestyle