Zara home x tensira
zara home //

Zara home x tensira

Ova je kolekcija posebno dizajnirana za ZARA HOME, spajajući jedinstvene identitete Tensira i Zara Home. Proizvedena Tensirinom zanatskom i održivom tehnikom, ova jedinstvena linija u potpunosti je izrađena u radionicama brenda u Republici Gvineji.

Tensira je već 14 godina specijalizirana za luksuznu kućnu posteljinu i modne dodatke, a u ovoj kolekciji se mogu pronaći ukrasni jastuci, navlake za madrace, prostirke, ali i dodaci poput pamučnih torbi za plažu i udobnih tunika koje se mogu nositi u svakoj prigodi, unutar ili van doma.

Inspiracija za ovu kolekciju dolazi iz nijansi smeđe, evocirajući prirodne materijale koji su sastavni dio profinjene i elegantne estetike Zara Home. Ova filozofija dizajna savršeno je usklađena s duhom i estetikom Tensire. Pod umjetničkim vodstvom Tuulije Mäkinen Diallo, Tensira spaja modernost i tradiciju, poput spajanja finskih i francuskih utjecaja s gvinejskim zanatskim tehnikama u tkanju i bojanju.

U ovoj ekskluzivnoj kolekciji ZARA HOME x Tensira pronaći ćete bogatu paletu smeđih, crnih i plavih, prepoznatljivih boja Tensire, zajedno s veselim ružičastim nijansama koja daje opušteni, ljetni štih.

Lifestyle