Bella Freud
Profimedia //

Bella Freud

Fashion Neurosis je podcast čudnog imena. Ipak, sve ima smisla kada otkrijete da je njegova autorica Bella Freud, britanska modna dizajnerica i umjetnica, unuka slikara Luciena Freuda i praunuka legendarnog Sigmunda Freuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella Freud (@bella_freud)

Freud to naziva "modnim talk showom" gdje njeni poznati prijatelji, najčešće modni dizajneru, leže na kauču u stilu terapije dok ona analizira njihove obrasce ponašanja, duboko ukorijenjene strahove i omiljene modne komade. "Jako me zanima kako se naše emocionalno zdravlje odražava u našoj odjeći’’, izjavila je za BBC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Sunday Times Style (@theststyle)

Gost njene prve epizode je Rick Owens, ispružen na njenom kauču u svojoj avangardnoj kreaciji i visokim čizmama. Rick Owens je poznat po svojoj opsesiji s distorzijom i preobličavanjem ljudske siluete kroz odjeću. Owens i Freud razgovaraju o tome kako se to odražava na njegovu fizičku transformaciju, koje su njegove trenutne opsesije i kako ništa nije bolje od toga da ne mora držati čašu u ruci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella Freud (@fashionneurosis_bellafreud)

Osim modnih dizajnera, Freud je najavila i druge goste poput Kate Moss i Courtney Cox - epizode koje će definitivno biti poslastice za poslušati.

Moda